Nooit meer dat karakteristieke monument zoeken in een stad die je niet kent, geen enkele geweldige aanbieding missen in de omgeving waar je je op dat moment bevindt. Overal waar je bent direct, naar persoonlijke voorkeur afgestelde informatie over je favoriete winkel, restaurant of museum ontvangen. Wie wil dat niet? De Lightcurb App in combinatie met het 'Beacon to web'- platform dat Digital Agency Snakeware ontwikkelde, maakt deze wens tot werkelijkheid.

lees meer
Lightcurb is live in Google Play & Appstore. Bestellen kan via www.lightcurb.nl

Een lichtend baken in digitale informatie-uitwisseling

Nooit meer dat karakteristieke monument zoeken in een stad die je niet kent, geen enkele geweldige aanbieding missen in de omgeving waar je je op dat moment bevindt. Overal waar je bent direct, naar persoonlijke voorkeur afgestelde informatie over je favoriete winkel, restaurant of museum ontvangen. Wie wil dat niet? De Lightcurb App in combinatie met het 'Beacon to web'- platform dat Digital Agency Snakeware ontwikkelde, maakt deze wens tot werkelijkheid. Zij presenteren op 18 juli op het Veemarktplein in vestigingsplaats Sneek de wereldwijde primeur van deze ready-to-use versie van het platform. Het medium dat zender en ontvanger in staat stelt relevante informatie op zowel commercieel als cultureel vlak eenvoudig met elkaar én de persoonlijke social media omgeving te delen. Van 13.30 tot 15.30 uur is de historische Friese stad omgetoverd tot Lightcurbcity. In samenwerking met enkele regionale partijen demonstreert Snakeware de voordelen van zenden en ontvangen met de revolutionaire Lightcurb 'beacon to web technologie'.

lees meer
Lightcurb genomineerd voor Accenture Innovation Awards 2014

Speciaal voor ondernemingen die uitzonderlijke innovatieve prestaties leveren en deze erkenning te geven die dit verdient heeft Accenture de Innovation Awards in het leven geroepen. Snakeware en haar partners Alledaags en Dog Back Design Solutions melden dan ook vol trots genomineerd te zijn voor de Innovation Award in de categoriën: (e)Retail, Communications, Financial Services & Public Service.

 

 

 

lees meer
Snakeware eerste helft van 2014 goed voor een groei van een dikke 12%.

Bureau voor digitale media Snakeware heeft een ijzersterk half jaar achter de rug. De vraag naar de strategische inzet van de specialisten uit Sneek, die op 27 maart jl. de ruim 100 jarige Gashouder die omgetoverd is tot hypermodern kantoor in Sneek openden, blijft onverminderd groot. De vele digitale producten, services en innovaties die Snakeware al sinds 1995 op de markt brengt blijkt over de eerste helft van 2014 goed voor een omzetgroei van een dikke 12%.

lees meer
Lightcurb accessible Beacon platform

Lightcurb offers a platform for anybody to easily connect iBeacon tech with existing websites, webshops and other web enabled services. On July 18th Sneek will be debuted as the first city in the world to have massively installations of iBeacon technology paired with the Lightcurb app to give consumers a rich real context experience during their stay in the city.

lees meer
Lightcurb Beacon to web goes international

Caballero, a digital agency with headquarters in Riga, Latvia, announced the exclusive agreement with Snakeware to represent and distribute that company’s Lightcurb Beacon to web platform and Beacons to resellers and solution providers in the Baltics. “The agreement with Caballero is important for the growth of the Lightcurb platform in the Baltics” said Ate van der Meer CEO of Lightcurb and partner of Dutch based Snakeware.

lees meer
Lightcurb trending in LC op Blendle

Het exclusieve eerste artikel over Lightcurb in de Leeuwarder Courant van dinsdag 24 juni jl. bleek direct trending op Blendle. Irene Overduin schreef een duidelijk artikel over Lightcurb. De 'Sneker app' die klanten de winkel in trekt. Een app die een signaal geeft op het moment dat je bijvoorbeeld een winkel passeert die een voor jou interessante aanbieding heeft: dat is Lightcurb. De app wordt op 18 juli door ons wereldwijd gepresenteerd en beschikbaar gemaakt. Lightcurb zal als eerste worden toegepast in Sneek, waar een aantal bedrijven heeft aangegeven gebruik te gaan maken van het systeem.

lees meer
Ate van der Meer is Speakers Academy Faculty Member

Speakers Academy is de absolute marktleider in de sprekersbranche. Het is dan ook met gepaste trots dat wij graag melding maken van het feit dat Ate van der Meer is toegetreden als faculty member van dit toonaangevend sprekersinstituut.

lees meer
Veel belangstelling voor iBeacons en het Lightcurb Beacon to web platform dat Snakeware tijdens de Marcom introduceerde

Snakeware stond op dinsdag 3 en woensdag 4 juni jl. op de Marcom in de Rai in Amsterdam. In samenwerking met Adformatie waren het twee dagen vol inspiratie, goede gesprekken en veel aanloop van bestaande en nieuwe relaties. Snakeware wist uitstekende zaken te doen. Vooral de introductie van het unieke Beacon to web platform, Lightcurb, kon op veel belangstelling rekenen.  Dit platform wordt momenteel uitgewerkt met partners, waaronder Dog Back Design Solutions uit Emmen en Alledaags uit Groningen.

lees meer
Dobbelstenen met sensoren en meer technologische doorbraken

Door: Paul Overmars 

 

Marcom over deze sessie:
Ate van der Meer entrepreneur and technology adept takes you on a big journey through the world of digital. With his top 10 predictions in digital revolution for the near future zooming in on the ‘here and now’ giving examples of ‘security and privacy is policy’ to the big question for marketers to act and react on big data, content is King and the revolution of the internet of Things. Attending this seminar will give you more than enough insights and opportunities to be ready for the next level in the digital era.

 

lees meer
Lightcurb het platform tussen smartphone, iBeacon en web

Winkeliers voorzien van meer klanten. Horeca ondersteunen door makkelijke bestelmogelijkheden via je smartphone, niet langer in de rij staan bij musea of bijvoorbeeld makkelijk je weg vinden in ziekenhuizen. Zomaar een paar voorbeelden waar Snakeware de oplossing voor in huis zegt te hebben. Het Sneker internetbureau komt door het inzetten van sensoren en de introductie van www.lightcurb.nl, met een wel heel makkelijke brug tussen de enorm groeiende online markt die veelvuldig via smartphones toegepast wordt en de fysieke wereld van de lokale ondernemers en organisaties.

lees meer
Doe mee met het Pilot Partner Programma

Wij maken u graag attent op het Pilot Partner Programma. Dit programma hebben wij voor een selecte groep van onze klanten en relaties in het leven geroepen.

 

lees meer
Lightcurb Beacon to web manager

Het nieuwe Beacon platform 'Lightcurb' maakt het mogelijk om objecten of locaties te koppelen aan websites en shops door gebruik te maken van Beacons. Voor een goede gebruikerservaring is de Lightcurb app gemaakt die fungeert als VIP platform en notificatiecentrum. Snakeware wil dat met deze Beacons, organisaties en gebruikers op een eenvoudige en vriendelijke manier worden samengebracht  op het moment dat dit relevant is. 

lees meer
Patch/update veiligheidslek Microsoft Internet Explorer 10 en 11 voor Windows 8 en Windows 8.1

Microsoft heeft afgelopen weekend officieel toegegeven dat er een veiligheidslek zit in Internet Explorer. Het veiligheidslek heeft effect op elke versie van Internet Explorer. Het gaat om een programmaonderdeel dat wordt toegepast in IE, versie 6 tot en met 11. De mogelijke schade die dit veiligheidslek teweeg kan brengen is groot. Vandaar dat partijen als ‘Department of Homeland Security’ in de Verenigde Staten een statement uitstuurden om Internet Explorer momenteel niet te gebruiken.

lees meer
'We create digital identity' nieuwe campagne Snakeware

In de nieuwe campagne van Snakeware ‘We create digital identity’ zet het bureau voor digitale media een opvallende stap voorwaarts:  Een stijlvol gezicht van een robot dat samengesmolten lijkt vanuit techniek en design. Dit beeld vat de nieuwe weg die Snakeware sinds het betrekken van hun nieuwe hoofdkantoor, de Gashouder in Sneek, is ingeslagen heel goed samen. Digital identity, dat is waar het bij Snakeware om draait.

lees meer
Snakeware iBeacons voor mobiele marketing op fysieke locaties middels smartphones en Beacons met Bluetooth smart (BLE)

Wij zijn gedreven om vol energie onze klanten op voorsprong te zetten. Wij zien ongekende kansen door het inzetten van iBeacons om daarmee mobiele marketing op fysieke locaties mogelijk te maken. Onze focus ligt op het samensmelten van marketing, creativiteit en technologie. Wij bieden het beste van alle werelden: uitstekende software, passie voor design en de mogelijkheid om uw wensen om te zetten in een uitstekende digitale identiteit. 

lees meer
Contact opnemen
organisatie*
naam*
e-mail*
bericht*
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.