Snakeware iBeacons voor mobiele marketing op fysieke locaties middels smartphones en Beacons met Bluetooth smart (BLE)

Wij zijn gedreven om vol energie onze klanten op voorsprong te zetten. Wij zien ongekende kansen door het inzetten van iBeacons om daarmee mobiele marketing op fysieke locaties mogelijk te maken. Onze focus ligt op het samensmelten van marketing, creativiteit en technologie. Wij bieden het beste van alle werelden: uitstekende software, passie voor design en de mogelijkheid om uw wensen om te zetten in een uitstekende digitale identiteit. 

lees meer
OpenSSL bevat ernstig veiligheidslek Heartbleed gedoopt. Wij geven advies om problemen te voorkomen

Als ontwikkelaar en leverancier van closed source software kunnen wij onze klanten direct gerust stellen. Wij maken gebruik van gesloten, meer gegarandeerde SSL versleutelingstechniek die niet tot de OpenSSL standaard behoort. Wij monitoren continu de veiligheid van onze producten en diensten. Het ongekende veiligheidslek dat de naam Heartbleed heeft gekregen is dan ook niet van toepassing op onze software voor het beheren van onder andere websites. Ook de grote hoeveelheid sites die door ons ingesteld zijn met SSL zijn veilig. Uiteraard zien wij het wel als onze taak om iedereen erop te wijzen dat het ingrijpende lek in de versleutelingstechniek OpenSSL, dat in gebruik is bij honderdduizenden websites en online diensten, wel ingrijpende gevolgen voor u als bedrijf of privépersoon kan hebben. 

 

lees meer
Snakeware for an outstanding digital identity

Wij zijn gedreven om vol energie onze klanten op voorsprong te zetten. Wij inspireren, durven vragen te stellen en komen met verrassende concepten. Ons hart ligt bij code en creatie. Wat wij doen is zowel leuk als lonend voor ons, maar zeker ook voor onze klant. Wij hebben plezier in de dingen die wij doen en de digitale producties die wij creëren.

lees meer
Snakeware Net Promotor Score 38

Jaarlijks laten de leden van Platform Internet Bureaus Nederland (PIBN) een klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uitvoeren. Dit om de algehele kwaliteitsbeleving van klanten van de aangesloten leden te toetsen. Snakeware doet mee aan KTO in het streven om onze totale dienstverlening van afspraken maken en nakomen, via creatie tot aftersales en service naar een steeds hoger en beter niveau te brengen.

lees meer
Snakeware sponsorAdformatie  MARCOM14

Snakeware & Adformatie melden trots hun partnership tijdens Marcom14. Snakeware pakt groots uit op dinsdag 3 en woensdag 4 juni 2014. De MARCOM wordt jaarlijks druk bezocht door marketing en communicatie professionals. Ook dit jaar zien het programma en de aanmeldingen er weer veelbelovend uit.

 

lees meer

Izore, Centrum Infectieziekten Friesland, geeft antwoord. Niet alleen een antwoord in de vorm van uitslagen, maar Izore geeft ook het juiste behandeladvies. Met 120 medewerkers verricht Izore onderzoek naar micro-organismen, zoals onder andere bacteriën, parasieten en schimmels die de oorzaak kunnen zijn van infecties bij patiënten.

 

lees meer
Ate van der Meer tijdens zijn speech bij de opening van de Snakeware Gashouder op 27 maart 2014

Het begint met ruimte, tijd en energie. Ik neem u mee naar 27 maart 2013. Ja vandaag, maar dan precies een jaar geleden. Sluit uw ogen, adem rustig, hoor uw hartslag, voel het ritme. Stel u een grote ruimte voor als deze waar u nu instaat. Van buiten staalhard en van binnen één kolossale ruimte. Zo stonden wij op 27 maart 2013 voor het eerst fysiek in de 109 jarige gashouder. Ziet u het al voor u? Houd uw ogen nog even dicht. Kom, ik neem u mee naar dat moment nu exact een jaar geleden.

lees meer
Opening Snakeware Gashouder grandioos feest

Het was letterlijk en figuurlijk een super zonnige dag. Donderdag 27 maart 2014 gaat de geschiedenis in als een bijzonder energieke dag waar directie van Snakeware, Commissaris van de Koning John Jorritsma en Burgemeester Hayo Apotheker te midden van 200 gasten de Gashouder officieel openden. Dit door het planten van een 19 jarige eik.

 

19 jaar omdat Snakeware op de dag nauwkeurig 19 jaar met energie en ritme ijzersterke digitale producties creëert waar je vierkant achter kunt staan. De eerste foto’s delen wij uiteraard graag met u. Binnenkort volgt de uitgebreide serie. 

lees meer
Call-to-action: De kunst van het verleiden

Bezoekers die voor het eerst op een website komen worden overspoeld met informatie. Bovendien hebben bezoekers vaak haast, alles moet snel. Deze combinatie kan ervoor zorgen dat een bezoeker niet snel genoeg de juiste informatie vindt en als gevolg de website voortijdig verlaat. Om de keuzestress te verminderen kan een call-to-action worden gebruikt die de aandacht van de bezoeker trekt. Een call-to-action, afkorting CTA, is vaak een simpele knop die de bezoeker aan moet zetten tot actie. De call-to-action moet vooral opvallen; het moet voor de bezoeker in één blik duidelijk zijn wat de belangrijkste knop op de pagina is. In dit artikel wordt onder andere gekeken naar de vorm, kleur en tekst van een call-to-action.

lees meer
5 tips om direct te starten met Google Analytics

U wilt zo veel mogelijk uit uw website halen en weten wat er op uw site gebeurd. Dan is Google Analytics een goed hulpmiddel met veel mogelijkheden. In dit artikel een aantal tips zodat u direct met Google Analytics aan de slag kunt.

lees meer
Nieuwe medewerkers bij Snakeware

Snakeware vertaalt haar groei door naar nieuwe medewerkers. Zo kunt u binnenkort Bianca Koenen aan de telefoon krijgen als u naar de servicedesk vraagt. Bianca, met ervaring in marketing en communicatie, versterkt het serviceteam van Snakeware, dat verder bestaat uit Menno Hoomans, Janny Reitsma en Sander Zijlstra. Daarnaast is Judith van Terwisga aangetrokken om de front-office van Snakeware te versterken. Zij zal Office Coordinator Janneke van Beek ondersteunen en relaties van Snakeware zowel telefonisch als in de Gashouder ter plaatse snel en goed naar de juiste mensen verwijzen.

lees meer
Peter Karstkarel schrijft in Leeuwarder Courant Cultuur over architectuur Gashouder Snakeware

Op de cultuur pagina's in de rubriek architectuur van de Leeuwarder Courant schrijft (kunst)historicus, neerlandicus en architectuurkenner Peter Karstkarel over de Gashouder van Sneek, die wederom wordt hergebruikt. Met passages als 'er is geluisterd naar het karakter van de grote cilinder' en 'Daarachter is de licht overgoten ontvangst met een fraaie, gebogen balie met de letters SNKWR' beschrijft deze Friese kenner van kunst en architectuur op geheel eigenwijze de transformatie van onze Gashouder tot hoofdkantoor van Snakeware.

lees meer
Snakeware CMS release

Donderdag 6 maart rollen wij een nieuwe release uit van Snakeware CMS. Twee onderdelen van deze release willen wij graag toelichten.

 

lees meer
27 maart 2014 officiële opening Snakeware Gashouder

Het is u vast niet ontgaan. Snakeware is verhuisd naar de geheel getransformeerde Gashouder in Sneek. Om dit heugelijke feit te vieren zullen de Commissaris van de Koning John Jorritsma, burgemeester Hayo Apotheker van Gemeente Súdwest-Fryslân en Kees Kat van Kat Architecten, samen met directie en medewerkers van Snakeware, van donderdag 27 maart een onvergetelijke dag maken.

lees meer
Nieuwe ronde draagconstructie, na  verwijdering van de  schoren in de Gashouder

Van gastank naar denktank. In de 77ste Mebest, een uitgave van het technisch bureau afbouw en bedrijfschap afbouw, staat een vierpagina tellend artikel inclusief beeldbepalende foto's van onze Gashouder. Dit artikel willen wij uiteraard graag met u delen. Van nutsgebouw naar internetbureau. Van de vooruitgang anno 1900 naar de hightech van nu.

lees meer
Villa Verhuur Texel

Villa Verhuur Texel, dat op Texel 38 kleinschalige villa’s en bungalows beheert, heeft een online trekpleister van formaat in huis gehaald. Dit door de lancering van een visueel aantrekkelijke en overzichtelijke website met geïntegreerde zoek en boek functionaliteit. Hiermee zijn de hoofdzakelijk Nederlandse en Duitse gasten nog beter in staat zich een goed beeld te vormen van de vele vakantiemogelijkheden die het mooie Texel biedt en de prachtige villa’s en bungalows die Villa Verhuur Texel in huis heeft.

 

lees meer
Contact opnemen
organisatie*
naam*
e-mail*
bericht*
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.