11 digital rockstars bij Snakeware uit de startblokken

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

Snakeware ontwikkelt zich, als het onafhankelijk strategisch digitaal bureau van Nederland, steeds verder door. Dit doen we door goed naar de markt te kijken en te luisteren, nieuwe technieken en methodieken te gebruiken en open te staan voor verandering. Echt agile denken en doen en samen met het groeiend aantal strategische partners de meest gave digitale projecten te bedenken, bouwen en borgen.

 

Om de verschillende teams, disciplines en diensten binnen Snakeware continue te kunnen laten groeien en bloeien, bieden wij stagiairs en afstudeerders een gave plek om veel ‘digital’ ervaring op te doen en tevens hun kennis, ideeën en enthousiasme in te zetten om samen voor onze opdrachtgevers nog betere, slimmere en impactvollere projecten te realiseren.

 

 

 

Nieuwe seizoen.

Dit nieuwe seizoen bieden wij extra veel talent de ruimte om hun kennis met die van onze groeiende teams te bundelen en te delen. Deze week verwelkomen wij maar liefst 11 nieuwe digital rockstars bij Snakeware. Ze gaan werken aan projecten rond Augmented Reality, zoals voor een opdrachtgever die de Hololens commercieel in gaat zetten en Location based services rond het Lightcurb platform voor persoonlijke één op één communicatie op locatie. En hoe we de bezoeker van de website een nog betere ervaring kunnen geven op basis van data, waardoor de conversie stijgt. Bovendien gaan ze aan de slag met nieuwe, slimme en praktische toevoegingen aan het beheerplatform waarmee Snakeware haar klanten al sinds 2000 op voorsprong zet. Hier worden zaken als Chatbot, zelflerende algoritmes, beeldherkenning en data-analyse met voorspellende waarden als de uitdaging gezien.

 

“Wij bieden talent graag de ruimte, zien ze direct als ‘one of de guys’ en willen ook echt van hen leren om hierdoor ook altijd relevant te zijn en te blijven voor onze opdrachtgevers, middels het leveren van impactvolle digitale producties”, zegt Ate van der Meer, CCO van Snakeware.

 

De nieuwe digital rockstars bij het Snakeware team zijn:

 

Bauke Risselada
Nordy Vlasman
Jaap Koornstra
Albert Teuben
Ritseart Oord
Saskia Wijnstra
Jildert Holtrop
Ida Heslinga
Ilja Jellema
Remco van Slooten

 

Vacatures.

Naast bovenstaande stagiairs en afstudeerders is Snakeware continu op zoek naar digital rockstars en gaat het haar teams nog flink uitbreiden voor vele gave projecten die de komende tijd op stapel staan. Een overzicht van de beschikbare vacatures kun je vinden op www.snakeware.nl/vacatures