8ste topnotering voor Snakeware in Emerce 100

Ate op de trap
Ate van der Meer

8 keer beste bureau in e-business! Met trots kunnen wij jullie meedelen dat Snakeware voor de achtste keer een topnotering heeft in de Emerce 100. Snakeware mag zich volgens Nederlandse ondernemers, bestuurders, managers en collega bureaus voor de achtste keer scharen tot de beste internetbureaus van ons land. In de Emerce 100 zijn de prestaties van leveranciers binnen de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordeeld. De Emerce 100 is al 17 jaar de graadmeter voor de branche. Snakeware is in 27 jaar gegroeid tot duurzaam digitaal bureau in het vakgebied e-business en digitale transformatie en met de prachtige score van 4,5 sterren is Snakeware wederom één van de beste bureaus in e-business van 2022.

 

“Fantastisch dat ons werk en merk goed worden gewaardeerd en het imago dat wij nastreven door de markt erkend wordt. Een groot compliment voor onze ambitieuze en ondernemende medewerkers die dit elke dag mogelijk maken”, zegt Ate van der Meer, Chief van Snakeware.

 

#1 IN E-BUSINESS.

De Emerce 100 verscheen dit jaar voor de zeventiende keer, met daarin opgenomen de beste bedrijven in e-business van 2022. In de jaarlijks terugkerende uitgave publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van online diensten afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het aantal sterren dat de Emerce 100 ranking bepaalt, komt voort uit ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’ van de onderzochte bureaus. Met 4,5 sterren weet Snakeware weer een plek te scoren in de categorie ‘Fullservice internetbureaus middelgroot’.

 

DUURZAAM.

Jaren terug waren we blij verrast, nu in 2022 gaan we vol energie door met digitale transformatie, om dit volgend jaar uiteraard weer te verzilveren met een topnotering in de Emerce 100. Voor het achtste jaar staan we in de Emerce 100 en behoren we wederom tot beste bureaus in e-business.

 

“We realiseren ons heel goed dat dit zonder onze opdrachtgevers niet zou zijn gelukt. Deze notering is een groot compliment voor onze medewerkers die elke dag gaan voor betere resultaten.”

 

Het hele Emerce 100 onderzoek met alle bureaus en uitslagen is te lezen op Emerce.