Continuous Delivery en Integration Guru komt Snakeware Groningen versterken

Snakeware_Ate_2018
Ate van der Meer

Om het groeiend aantal opdrachtgevers en vestigingen van Snakeware goed te faciliteren, zijn wij continu op zoek naar ambitieus en vooral ook praktisch en pragmatisch talent.

 

Zo zijn wij blij dat Arjen Hoekema het Snakeware team in Groningen komt versterken. Arjen is (Senior) Developer, met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van Open Source Development en alles daaromheen. Arjen, ex TFE, heeft een groot trackrecord en brengt een schat aan ervaring met zich mee. Arjen is deskundig en kritisch, hij volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet, maar legt ze ook meteen onder een vergrootglas om de zin van de onzin te kunnen onderscheiden. Daarmee is hij met de snelle ontwikkelingen in ons vakgebied de go-to-guy om te horen “hoe het nu exact zit”.

 

De kritische blik en ruime technische kennis staan Arjen gelukkig niet in de weg om toch pragmatisch en resultaatgericht te zijn en in hoog tempo waarde voor onze opdrachtgevers te kunnen leveren, zowel technisch als strategisch. Verder is Arjen een uitstekende mentor voor de minder ervaren collega’s en is hij Guru op het gebied van C.D. (Continuous Delivery) en C.I. (Continuous Integration), om zo de kwaliteit op niveau te krijgen en te houden.

 

Naast al dit technisch geweld heeft hij ook nog een leven: hij is trotse vader van 3 kinderen en als er dan nog ergens tijd over is, wordt er met elektronica geklust en muziek gemaakt.

Oorspronkelijk komt Arjen uit Sneek en hij heeft in een ver verleden (de jaren negentig) nog eens een Cobra Systems computer bij “het oude Snakeware” gekocht. Door nu bij Snakeware Groningen aan de slag te gaan, is de cirkel weer rond.

 

Ingestroomd in het snelgroeiende team van Snakeware Groningen kan Arjen zijn talenten direct inzetten. “Continuous Delivery en Integration zijn voor onze opdrachtgevers van cruciaal belang, daar steekt Snakeware continu energie in. Als Guru breng ik graag mijn kennis en ervaring in om de kwaliteit naar een nog hoger niveau te brengen”, aldus Arjen Hoekema.