Data driven Marketing specialist Vincent Velema aan de slag bij Snakeware

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

Vrijwel elke organisatie heeft data gedreven marketing op de prioriteitenlijst staan, maar bij Snakeware maken ze er echt werk van. De digital rockstars uit Sneek, Groningen en Amsterdam zijn dan ook blij dat de expertise op dit gebied wordt uitgebreid met het aantrekken van Digital Analytics en CX-expert Vincent Velema. Vincent zal onze opdrachtgevers veel profijt laten halen uit deze steeds waardevollere digital marketing disciplines.

 

Voortschrijdend de ultieme Customer Experience neer zetten

Vincent ontwikkelde zijn expertise de laatste jaren werkend bij gerenommeerde agencies als iProspect en Macaw. Als SEO en content marketing consultant werkte hij zo onder meer voor ING, Eneco, Batavus, Priva en vele andere mooie bedrijven. Sindsdien ontwikkelde hij zich als digital analytics consultant en customer experience expert. Vincent: ‘De consument echt blij maken met een optimale merk- en productbeleving is het mooiste wat er is. En het levert bedrijven ook nog een duurzaam concurrentievoordeel, hogere omzetten en betere marges op. De belofte die Snakeware haar opdrachtgevers doet, maken we zo nog beter waar. Het geeft veel voldoening om bedrijven daarmee succesvol te maken. Snakeware heeft alle ervaring en disciplines in huis om dit op het hoogste niveau neer te zetten en te borgen. Het van origine Friese digital agency heeft dit al vele malen met het verkrijgen van vak prijzen bewezen. Ik kijk met veel plezier uit naar wat we samen kunnen en bovenal gáán neerzetten.’

Strategie in een digitale wereld

 

Vincent Velema komt team digital rockstars Snakeware versterken

 

De vertaling van bedrijfsstrategie naar een digitale marketingstrategie en operatie vraagt veel ervaring. Er de feiten bij verzamelen vanuit analytics en data is een expertise. Dit is waar Vincent uitblinkt.  Dit sluit goed aan bij de visie van Snakeware: ‘Wij verdiepen ons in de vraag van onze opdrachtgevers en gaan vervolgens samen een intensief en iteratief proces aan van Design Thinking, Agile en Lean, waarbij we data, content, commerce en interactie op elk device samensmelten tot één oplossing.’

Voor de digitale marketing activatie van Snakeware oplossingen en andere technologie die bij onze klanten aanwezig is, zet Vincent samen met de opdrachtgever een strategie neer. Een strategie die met een continue monitoring vanuit data wordt geactiveerd en geoptimaliseerd. Daarmee blijft een organisatie wendbaar, wat essentieel is met de versnellende digitale ontwikkelingen en mogelijkheden.

 

Op naar marketing succes

Een goede vertaling van de bedrijfsstrategie naar de inzet van digitale media. De klantbeleving optimaliseren. Data benutten om de resultaten te monitoren en op koers te blijven. Relevantie en personalisatie toevoegen over alle kanalen, van website tot email tot social en search advertenties. Een holistische digitale marketing visie leidt tot marketing en bedrijfssucces. Vincent is onze nieuwe Digital Marketing expert die je er graag mee op gang helpt!

 

Neem contact op en ervaar het partnership van Snakeware voor jouw marketing succes!