Het Digital eXperience Cloud Platform van Snakeware

Snakeware_Ate_2018
Ate van der Meer

In een wereld waar elke indruk, klik en euro telt, is wendbaarheid een kunst die we bij Snakeware, een data-driven digital agency met een rijke historie sinds 1995, tot in de perfectie beheersen. Met ons team van 60 experts gaan we verder dan alleen kennis delen; we creëren verhalen die klantreizen omarmen. Onze strategie legt de nadruk op de merkwaarden van onze opdrachtgevers en plaatst de klantreis centraal, waardoor we opdrachtgevers digitaal relevant houden door voortdurende digitale transformatie.

 

Onze Evolutie: Van CMS naar Digital eXperience Cloud Platform

 

Bij Snakeware hebben we sinds eind jaren negentig gewerkt aan de ontwikkeling en evolutie van ons eigen content management systeem, dat alom geprezen wordt. Gedurende decennia hebben we digitale producten gecreëerd en beheerd, variërend van websites, webshops en online applicaties tot geavanceerde platforms. Maar in de snel veranderende digitale wereld groeiden onze klanten, kanalen, mogelijkheden en behoeften exponentieel. De druk op onze ontwikkel- en innovatiecapaciteit nam toe, en onze bestaande opzet en infrastructuur waren niet langer toereikend om de groei bij te bene

 

Digital eXperience Cloud Platform: Onze Innovatieve Oplossing

 

Ons composable Digital eXperience Cloud Platform vertegenwoordigt een revolutionaire stap voorwaarts in onze Snakeware.Cloud propositie. Dit platform is volledig nieuw en modulair opgebouwd, waardoor het de meest geavanceerde technologieën van vandaag kan integreren. We hebben de kerncomponenten op een modulaire manier ontworpen, waardoor elk onderdeel zeer flexibel en schaalbaar is. Daarnaast hebben we de connectiviteit en uitwisselbaarheid met data, systemen en processen van derden optimaal geïntegreerd.

 

Een Samenhangende Digitale Ervaring

 

Met ons composable DXP (Digital Experience Platform) kunnen we een enorme hoeveelheid content beheersbaar maken en de customer experience centraal stellen. Het stelt ons in staat om geïntegreerde technologieën te bieden, zoals e-commerce, content management, personalisatie en lokalisatie, om uiteindelijk omnichannel digitale ervaringen te leveren. Deze omnichannel aanpak zorgt ervoor dat de klant, via elk kanaal, exact dezelfde ervaring heeft.

 

Innovatie en Samenwerking: Onze Kernwaarden

 

Met de steun van SNN, het Samenwerkingsverband Noord-Nederland, hebben we dit project gerealiseerd. Bovendien zijn we er trots op te vermelden dat dit project mede is gefinancierd als onderdeel van de Europese Unie's respons op de COVID-19-pandemie, als onze bijdrage aan het versterken van de digitale infrastructuur.

 

Ontdekking en Groei: Onze Filosofie

 

Het Digital eXperience Cloud Platform vertegenwoordigt niet alleen een technologische vooruitgang; het is een belofte aan onze klanten en partners dat we klaar staan om de digitale horizon te verkennen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Dit is in lijn met onze filosofie: "Explore Growth Together."

 

De Toekomst Samen Vormgeven

 

Laten we samen de toekomst vormgeven, waar innovatie de norm is en de mogelijkheden onbegrensd zijn. Het Digital eXperience Cloud Platform van Snakeware is slechts het begin van deze opwindende reis! Beschikbaar voor bestaande opdrachtgevers in nieuwe projecten en testomgevingen en onze nieuwe norm voor nieuwe opdrachtgevers, en binnenkort ook beschikbaar voor derde partijen, zowel nationaal als internationaal, direct en via verschillende marketplaces. Laten we samen het digitale landschap transformeren!