Hybride werken bij Snakeware in ons Gashouder clubhuis en thuis

De Snakeware Gashouder is de omgeving die gastvrij, ontspannend, uitnodigend om samen te werken en superflexibel is. Geen gewone kantooropstelling, maar een warme plek met een clubhuis gevoel. Dit om als digital nomads een goede balans te creëren tussen thuis en werken in ons clubhuis.

Er komen steeds meer positieve signalen en verhalen waaruit blijkt dat we met betrekking tot de Pandemie het ergste wel eens achter de rug gehad kunnen hebben.

De vaccinaties gaan hard en ook de jongere generatie is nu aan de beurt. Dat is goed nieuws, want binnen niet al te lange tijd kan er echt weer meer.

Van dit positieve momentum willen wij bij Snakeware ook gebruik maken. Het thuiswerken bevalt, maar het samenkomen in de Gashouder wordt sterk gemist.

Daarom gaan wij van Hybride werken het nieuwe normaal maken.

De Gashouder wordt het Snakeware clubhuis. We gaan de oude situatie qua werkplekken, kantine en andere delen zoveel mogelijk vernieuwen en herinrichten, waarbij het clubgevoel en clubhuis centraal staat.

Medewerkers nemen dus, op de dagen dat ze naar kantoor komen, gewoon hun device(s) mee en pluggen die in op de plek waar ze samen met collega’s, opdrachtgever of wie dan ook samen willen werken en zijn.

De Gashouder is dus de plek om samen te werken, leren, praten, zitten, ontdekken, etc. 

We kunnen middels het hybride werken sneller groeien en ruimte bieden aan de vele nieuwe medewerkers die we aan ons willen binden en met wie we op afstand en ook dichtbij willen samenwerken.

Dit geven wij de komende maanden, uiteraard lekker praktisch en pragmatisch, vorm en inhoud. De eerste veranderingen en vernieuwingen zijn reeds in gang gezet en snel zichtbaar.

Met elkaar werken, thuis of in ons Gashouder Clubhuis, wordt op deze wijze nog meer een feestje. Ben jij als developer van backend software en systemen of juist apps toe aan een nieuwe stap in je carrière? Kijk dan snel bij één van onze vele vacatures en sluit je bij ons aan! Een (whats)app of mail naar ons mag natuurlijk ook. Laat van je horen, we komen graag in contact.

Snakeware_Ate_2018
Ate van der Meer
Kom bij ons werken Solliciteer nu!