Ik ben pas tevreden als opdrachtgevers denken “Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen!”

tina_kats_01
Tina Kats

Tina Tesla

 

Hallo allemaal! Ik zal mezelf even introduceren. Ik ben Tina Kats, maar bij Snakeware (nu al) bekend als Tina Tesla. Dit was namelijk mijn pitch tijdens de gesprekken die ik bij Snakeware gevoerd heb. Ik wil zaken in beweging brengen, veranderen, ik wil energie leveren en samen resultaten behalen om uiteindelijk een Tesla te kunnen rijden. Vandaar Tina Tesla. Hierin laat ik gelijk de ambitie zien wat er bij mij en Snakeware voor de deur moet komen te staan: innovatieve, elektrisch aangedreven, meer milieubewuste, snelle, en bovenal prachtig vormgegeven auto’s die een verschil maken. Dit sluit trouwens ook heel goed aan bij de filosofie van Snakeware in de Gashouder in Sneek. Sinds de verbouwing van dit industriële erfgoed uit 1904, in 2013, het hoofkantoor van ons bedrijf en sindsdien al afgekoppeld van het gas 😉.

 

Ik ben op 23 september 2019 van start gegaan als Sales & Marketing medewerker. Tijdens mijn HBO opleiding International Applied Business Administration heb ik zes maanden in Bangkok en Denpasar de minors Marketing (in Asia) 1 en 2 afgerond. Een leerzame periode waarin ik mij meer heb kunnen verdiepen in marketing én waar mijn liefde voor reizen en backpacken is begonnen. Tijdens en na mijn studie ben ik bij Vodafone in de winkel gaan werken als Advisor. Bij Vodafone heb ik in totaal 3,5 jaar gewerkt met prachtige hoogtepunten, tot er geen doorgroeimogelijkheden meer waren. Hierdoor heb ik een uitstapje gemaakt naar de supermarktwereld, maar de sales begon ik toch te missen. Toen Snakeware een Sales & Marketing medewerker zocht, sloot dit perfect aan bij mijn ambities en passies.

 

Ik ben pas tevreden als de klant met het volgende gevoel de deur uitstapt: “Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen!” Dat is waar ik voor ga zorgen bij Snakeware. Neem gerust contact met mij op, dan drinken we binnenkort een kop koffie en bespreken we de mogelijkheden!