Marnix van der Heide versterkt development team Snakeware

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

Om de digitale transformatie van het groeiend aantal opdrachtgevers te faciliteren, zijn wij continu op zoek naar ambitieus en vooral ook pragmatisch talent.

 

Zo heeft het development team van Snakeware versterking gekregen met de komst van Marnix van der Heide. Met deze uitbreiding van de ontwikkelcapaciteit kan Snakeware gerichter en sneller inspelen op de versnelling in de vraag.

 

Voor haar weboplossingen gebruikt Snakeware haar eigen, sinds eind jaren '90 ontwikkelende content management systeem, gebaseerd op .NET technologie met api back-end en VUE front-end. Deze software wordt onder andere door Dirk en Deka en vele andere opdrachtgevers voor haar datadriven commerce sites toegepast. Marnix brengt de nodige ervaring met zich mee in verschillende programmeertalen en ontwikkeltechnieken. Hij gaat zich inzetten voor het multidisciplinaire team van Detailresult Groep (Dirk en Deka).

 

Naast het ontwikkelen van maatwerk software zal Marnix zich ook richten op het verder uitwerken van de continuous delivery strategie die Snakeware hanteert. Continuous delivery is dé stap na agile en stelt Snakeware in staat om ideeën en wensen van haar klanten zo snel en efficiënt mogelijk in productie te nemen. 

 

Marnix is erg enthousiast over de mogelijkheden bij Snakeware: “Snakeware is een digitale voorloper. Niet alleen een softwarebedrijf, maar een echte innovatiepartner. Het meedenken met de klant, het kennisniveau van de collega’s en het pionieren met nieuwe technieken spreekt me enorm aan. We zitten in een digitale revolutie. Big Data, kunstmatige intelligentie, machine learning, augmented reality, het komt hier allemaal samen.”

 

In 2008 is Marnix begonnen als Software Engineer bij ICT-dienstverlener Sogeti en daarna bij gerechtsdeurwaarder Syncasso. Het laatste jaar was Marnix werkzaam bij bouwautomatiseerder Van Meijel. “Ik heb in verschillende keukens kunnen kijken en hoop deze ervaring in te kunnen zetten bij Snakeware. Ik krijg hier de ruimte om verder te groeien en me vast te bijten in nieuwe technologie. Softwareontwikkeling verandert razendsnel en Snakeware doet volop mee.”

 

Ingestroomd in het multidisciplinaire team van Detailresult Groep kon Marnix gelijk aan de slag. In dit ontwikkelteam wordt gebouwd aan de beste digitale supermarkt van Nederland. “Niet alleen Snakeware, maar ook haar klanten zijn ambitieus. Detailresult is een ontzettend ambitieuze opdrachtgever met een heldere visie.  Heel gaaf om voor te werken.”