Meine Nieuwland maakt van designs sites die impact hebben

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

 

Sinds kort is Meine Nieuwland, als front-end developer, de digitale rockstars van Snakeware komen versterken. Meine, afgestudeerd aan de NHL CMD, heeft ervaring opgedaan bij diverse werkgevers en heeft al front-end en online producties op zijn naam staan, maar wilde zich echt gaan specialiseren. Meine zijn ambitie is om van goed doordachte UX perfecte UI te maken, of  “van designs sites maken die impact hebben”, zoals Meine het zelf zegt en de ruimte die Snakeware hem hierin wil bieden, voelt als een ideale match.

 

“Impactvol werk maken middels supergave intuïtieve front-ends, waar mensen bij ervaren: Ja! Dit werkt gaaf en is echt mooi en goed gemaakt”, legt Meine Nieuwland zijn ambitie op front-end development bij Snakeware uit. “Het maken van websites is al jaren iets wat ik graag doe en ik vind het geweldig dat ik daar nu mijn werk van mag maken.”

 

Meine vormt met onder andere Martijn de Vries, Remco Herrema, Remco van Slooten, Klaas Yntema en Erin Blauw de groep Front-end developers, die onderdeel uit maken van de verschillende scrum teams bij Snakeware, dat inmiddels uit ruim 40 medewerkers bestaat. Front-end development, vanuit zowel design als technisch oogpunt, vormt een steeds belangrijkere schakel in digitale producties die Snakeware samen met haar opdrachtgevers realiseert. Dit onder andere vanwege de vele viewports, snelle ontwikkelingen en het feit dat Snakeware vanuit Design en technologie voor haar opdrachtgevers sites levert die impact hebben.