Nieuwe Digital Rockstar!

14713734_1341835092503125_6887489098077400000_n
Snakeware

Hoi mijn naam is Fenna, ben 30 jaar en woon in Joure. Per 1 maart ben ik Snakeware komen versterken als online marketeer. De afgelopen twee jaar heb ik als Talenthacker/Growthhacker gewerkt voor 15 vestigingen in Noord-Nederland en Gelderland. Om Talenthacker/Growthhacker te kunnen worden heb ik het traineeship ‘Growthhacking’ gevolgd bij The Talent Institute in Amsterdam, wat heel erg leerzaam leuk was!

 

Mijn specialisaties als Talenthacker/Growthhacker bij Unique waren SEO-proof en doelgroepgericht vacatures schrijven, via online (social media) kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook/Instagram, LinkedIn en ook Indeed de beste kandidaten aantrekken én natuurlijk het zelf vinden van talenten via LinkedIn en bijvoorbeeld Indeed cv Search. Daarnaast konden collega’s op vestigingen mijn hulp inschakelen wanneer hun klant bijvoorbeeld wilde dat we meehielpen met het verbeteren van hun eigen vacatureteksten, advies gaven over content voor hun eigen social media of de inhoud en functionering van hun website. Vanuit mijn rol als Talenthacker/Growthhacker hielp ik collega’s om hun klanten te voorzien van nét dat stukje meer dan alleen “het leveren van personeel”. Hierdoor zagen onze klanten Unique ook echt als partner in plaats van ‘gewoon een uitzendbureau’. Ik denk dat die instelling goed past bij mijn nieuwe rol bij Snakeware! Grote klanten waarbij ik mocht ondersteunen waren Noordhoff Uitgevers en Teamleiders.nu in Groningen, Panalytical in Almelo, Engie Energie en Exact in Zwolle, Vattenfall in Leeuwarden en Spaansen Beton in Harlingen.

 

En, omdat Unique vanuit het hoofdkantoor had aangegeven meer online zichtbaar te willen zijn, heb ik me het laatste jaar (naast mijn functie als Talenthacker/Growthhacker) gefocust op het verbeteren van de webcare van het landelijke account via Facebook, Instagram en LinkedIn en heb ik een team van 12 collega’s opgeleid tot ware social media experts. Samen met dit ‘Social Team’ heb ik een contentkalender opgesteld en gevuld, waarmee we zijn gaan zorgen voor relevante(re) content en meer online zichtbaarheid voor onze landelijke- en vestigings-socials. Ik was hierbij eindverantwoordelijk voor de content, de afbeeldingen en het posten ervan.

 

Mocht je naar aanleiding van dit verhaal denken: ik wil meer van Fenna en de inzet van online marketing weten; neem dan gerust een keertje contact op! Ik vind het leuk om met jou kennis te maken in deze online-thuiswerk-tijd! Ik hoop jouw bedrijf of organisatie snel in real-life te mogen ontmoeten en te helpen met de online marketing en conversie plannen en doelen.