Online stroomversnelling aardverschuiving voor economie

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

Onze dagelijkse routines zijn door het corona virus ingrijpend veranderd, zoals bijvoorbeeld veelvuldig thuis werken vanachter een beeldscherm en videocalls doen alsof het niets is. Vanuit gemak of noodzaak online bestellingen en boodschappen doen. Ja, de pandemie heeft enorm veel invloed op hoe we zaken doen. Bedrijven worden gedwongen om in een razend tempo activiteiten te ondernemen die voorheen jaren duurden, of vaak zelfs als onmogelijk werden beschouwd. Veel zaken raken in een stroomversnelling, negatief en positief. Tot nu toe heeft 2020, door de corona pandemie, een enorme aardverschuiving in onze economie teweeg gebracht. Waar hele bedrijfstakken ineens stil kwamen te liggen, raakte online en dan met name e-commerce in een stroomversnelling.

 

Het corona virus brengt veel tekortkomingen en kwetsbaarheden aan het licht: in de samenleving, de politiek, het bedrijfsleven en de wereldeconomie. Hoewel er nog veel uitdagingen in het verschiet liggen, zijn er ook positieve ontwikkelingen te melden. Het veranderde consumentengedrag en de nieuwe marktontwikkelingen hebben de vele voordelen van online commerce en marketing nog eens extra bevestigd.

 

Niet langer is digitale transformatie bijzaak, maar noodzaak om je klantengroep te kunnen blijven bereiken met de juiste boodschap, op het juiste moment en in de juiste vorm. Flexibiliteit, wendbaarheid en klantervaring staan tegenwoordig centraal. Dat merken we bij Snakeware als geen ander, want wat is er dit jaar een enorme hoeveelheid vragen met betrekking tot digitale transformatie, het op pijl houden of brengen van omzet middels nieuwe klanten of meer klantretentie bij ons neergelegd.  Dit zowel door bestaande opdrachtgevers als ook door vele nieuwe, mooie bedrijven en organisaties.

 

Samen met ons ambitieuze team van digital rockstars bedenken, bouwen en borgen wij voor deze groeiende groep opdrachtgevers hun digitale DNA met sites en shops, die ook echt conversie opleveren in de vorm van leads en sales. Het hele jaar door ervaren wij een toenemende vraag naar onze, in de afgelopen 25 jaar opgedane en ontwikkelde, expertise en diensten.

 

Bovendien blijven we flink inzetten op het vernieuwen en verduurzamen van onze eigen software, als kloppend hart achter al onze succesvolle digitale producties. Inmiddels realiseren we jaarlijks al meer dan 100 miljoen euro online omzet met onze opdrachtgevers via onze software. We hebben ons niet voor niets ten doel gesteld om onze opdrachtgevers elke dag op voorsprong te zetten middels data driven marketing. We streven naar superieure ervaringen voor onze opdrachtgevers.

 

Door met elkaar hard en slim te werken zijn we in staat grootse prestaties neer te zetten. Om onze opdrachtgevers te kunnen blijven voorzien van zowel innovaties onder de motorkap, als ook visuele aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke en snelwerkende digitale producties. Waarbij de vindbaarheid via onder andere Google ‘top of the bill’ is en de conversie gegarandeerd groei laat zien, blijven we investeren in talent. Dit doen we door ruimte te maken voor stagiairs en afstudeerders en ook door het aantrekken van nieuwe digital rockstars.

 

We hebben dit jaar al veel nieuwe digital rockstars mogen verwelkomen, al zien we elkaar door alle corona maatregelen vaker online dan offline. Toch weten we een prachtige dynamiek tussen team en opdrachtgevers te bewerkstelligen door lijnen kort te houden en ons samen sterk te maken voor de doelen die we nastreven.

 

Om de snelheid van leveren met behoud van kwaliteit verder op te kunnen voeren, zijn wij op dit moment op zoek naar backend developers die ons team komen versterken. Heb jij of ken jij iemand met passie voor .Net en C#? We heten je dan van harte welkom in één van onze teams om uitdagende projecten te realiseren voor onze opdrachtgevers. Bij ons krijgt iedereen de ruimte om zich te ontwikkelen en er wordt nog plezier gemaakt ook! Er worden complexe vraagstukken neergelegd die, samen met te gekke collega’s, worden opgepakt en uitgewerkt tot de super software die achter onze digitale producties schuilt gaat.

 

Bekijk de backend en onze andere vacatures op www.snakeware.nl/vacatures