Snakeware genomineerd voor Computable Award

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

SNEEK - Het van origine Friese Snakeware is vandaag door het ICT vakblad Computable genomineerd als Beste Digital- en E-Commerce leverancier van 2018. De specialist in digitale media ondersteunt bedrijven in het behalen van meer omzet, hogere merkbekendheid en klantretentie door het bedenken, bouwen en beheren van allerhande datadriven commerce toepassingen. Op basis van data science, strategie, creatie en door het toepassen van innovatieve technieken, legt Snakeware nieuwe marktkansen voor haar opdrachtgevers bloot. Het in 1995 in Sneek opgerichte bedrijf bevindt zich in een illuster gezelschap: zo zijn bedrijven als MediaMonks, Cognizant en Sitecore ook genomineerd.

 

Nominatie.

De Computable awards worden toegekend aan bedrijven die zich volgens lezers van het blad nadrukkelijk hebben onderscheiden op een bepaald vlak. Vandaag maakte de hoofdjury van Computable bekend dat Snakeware tijdens de jubileum-editie, ter ere van het 50-jarig bestaan van Computable, op 30 oktober één van de gegadigden zal zijn voor de Beste Digital- en E-Commerce leverancier van het jaar award. “Doordat de genomineerde bedrijven door Computable zelf bepaald zijn, was de verrassing om genomineerd te zijn groot. Bovendien strijden wij met andere voorname spelers die de digitale transformatie elke dag waar maken”, zegt Ate van der Meer, CCO van Snakeware.

 

Snakeware.

Het bedrijf werd in 1995 opgericht en timmert sindsdien nadrukkelijk aan de weg. In 2017 groeide de omzet van het bedrijf met ruim 25% en heeft Snakeware kantoren in Sneek, Amsterdam en New York. Snakeware wil vanuit Nederland de Europese markt bewerken. Zodoende staat er voor september een opening van een kantoor in Groningen gepland en gaat het bedrijf tientallen mensen aannemen voor haar groeiende stroom aan opdrachtgevers.