Snakeware genomineerd voor Verkiezing Friese Onderneming van het jaar 2017

13 januari 2017

Na een eerdere super ervaring in 2006 zijn we dit jaar voor de tweede keer genomineerd voor de verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. Bouwbedrijf Lont was destijds en nu ook van de partij. De andere genomineerde bedrijven zijn Mannen van Staal, Probo Sign, Van Heck Group en Van Vuuren.

 

We zijn behoorlijk trots op deze nominatie en zullen tot 1 maart de organisatie en jury meenemen in de mooie experiences die wij als bureau voor digitale media met onze medewerkers, vanuit ons industrieel erfgoed 'De Gashouder Sneek', met onze opdrachtgevers elke dag beleven.

 

Met deze informatie gaat de jury vervolgens de zes genomineerde ondernemingen beoordelen waarna drie finalisten geselecteerd worden. In aanloop naar de finale op dinsdag 4 april 2017 bezoekt de jury de uiteindelijke drie finalisten voor onder andere een verdieping in de bedrijfsvoering, het product, de markt en de mensen die er werken. De jury bestaat uit ondernemer Thecla Bodewes, ondernemer Jetze Botma, ondernemer en winnaar van vorig jaar Emile Stuy en staat onder leiding van gedeputeerde Sander de Rouwe.

 

Bij Snakeware geloven we in strategische partnerships met onze opdrachtgevers. Wij produceren en positioneren interactieve experiences, die impact hebben op mensen en merken. We zijn gedreven om ervaringen als geen ander te creëren voor de doelgroepen van onze opdrachtgevers.

 

Meer informatie over VFO 2017 via verkiezingfrieseonderneming.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.