Snakeware hoofdsponsor Soul Sonic Outdoor tijdens Sneekweek

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

Snakeware is sinds 2000 sponsor van het wereldwijd bekende zeilfestijn: de Sneekweek. Dit jaar wordt op het Sneekermeer van 5 tot en met 10 augustus gestreden om de winst van de 82ste editie. Van die 82 edities mag Snakeware zich onafgebroken het langst verbonden noemen met dit prachtige evenement dat nog altijd door vele vrijwilligers georganiseerd wordt en zeiltalent uit alle windstreken in Sneek samen laat strijden om de eer en ’s avonds voor de sfeer.

 

Snakeware sinds 2000 sponsor van de Sneekweek

 

Naast de sponsoring en ondersteuning van het zeilfestijn is Snakeware dit jaar hoofdsponsor van Soul Sonic Outdoor dat op zondag 6 augustus in de prachtige tuin van Lokaal 55 in Sneek wordt gehouden. “Soul Sonic Outdoor is een evenement dat boven alle Sneekweek drukte uitblinkt in sfeer en plezier voor het hele gezin. De ambiance, de locatie, het uitzicht op de drukke vaarroute naar het Sneekermeer en het vermaak voor de kids sprak ons enorm aan. Vandaar dat we Snakeware graag als hoofdsponsor aan Soul Sonic Outdoor willen verbinden” zegt Ate van der Meer van Snakeware.

 

Toine Dinkelberg vervolgt: “Vorig jaar hebben we met diverse collega’s van Snakeware met partners en kids een prachtige middag gehad. Lekker relaxed met goede muziek van de ons bekende DJ Eddy van Netten en goede bytes van onze food partner Lokaal 55. We gaan er van uit dat dit evenement weer massaal door de echte Snekers wordt bezocht en Snakeware is daar als actieve partner graag bij betrokken.”

 

 

 

Over Soul Sonic Outdoor

Op zondag 6 augustus vanaf een uur of twee tot de ondergaande zon zal Soul Sonic Outdoor, in de tuin van Lokaal 55 aan de Houkesloot, haar voor de derde keer van haar beste kant laten zien. De ideale gelegenheid om even te ontsnappen aan het massatoerisme en bij te komen van de eerste stapavonden.

 

Dit kindvriendelijke evenement is een must voor elke gezellige Sneeker. Onder het genot van een drankje kun je dansen tot na de zonsondergang op de zwoele soul, funk, disco en old school Hip Hop gedraaid door het Soul Sonic DJ Team.

 

Soul Sonic Outdoor is een evenement dat boven alle Sneekweek drukte uitblinkt in sfeer en plezier voor het hele gezin. De ambiance, de locatie, het uitzicht op die drukke vaarroute Houkesloot en het vermaak voor de kids. Dit alles zorgt ervoor dat er jaarlijks 1500 Sneekers dit event bezoeken.

 

Soulsonic website

Soulsonic Facebookpagina