Snakeware nummer 1 in Emerce 100

ate_van_der_meer_01
Ate van der Meer

We did it! Apetrots kunnen wij jullie meedelen dat Snakeware nummer 1 is in de Emerce 100. Voor het tweede jaar op rij een top notering voor het ambitieuze bureau uit Sneek in de prestigieuze Emerce 100. Hierin zijn de prestaties van leveranciers binnen de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordeeld. De Emerce 100 is al 12 jaar de graadmeter voor de branche. Snakeware is in 22 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende digitale media bureau in het vakgebied e-business en met de hoogste score van maar liefst 5,5 ster is Snakeware één van de beste bureaus in e-business van 2017.

 

Vandaag, tijdens de ledenvergadering van de Dutch Digital Agencies, kwam Ronald ter Voert, chef redactie van Emerce, hoogstpersoonlijk de aanwezige bureau eigenaren en directeuren een inkijkje geven in de Emerce 100. Hij pikte op ludieke wijze de topnotering van Snakeware uit Sneek er uit als voorbeeld voor innovatie uit Friesland.

 

“Wat een compliment dat ons merk en werk steeds beter wordt gewaardeerd en het Imago dat wij wensen ook door de markt erkend wordt. Een fantastisch compliment voor onze ambitieuze medewerkers die dit elke dag mogelijk maken”, zegt Ate van der Meer, directeur Marketing & Sales bij Snakeware.

 

# 1 IN E-BUSINESS.

Vandaag, 7 april 2017, verschijnt de Emerce 100 voor de twaalfde keer, met daarin opgenomen de beste bedrijven in e-business van 2017. In de jaarlijks terugkerende uitgave publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het aantal sterren dat de Emerce 100 ranking bepaalt, komt voort uit ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’ van de onderzochte bureaus. Met 5,5 ster weet Snakeware een gedeelde eerste plek te scoren in de categorie ‘Fullservice internetbureaus middelgroot’. “Wat een enorme waardering door collega bureaus en opdrachtgevers en een bevestiging dat wij met ons ‘Experience like no other’ DNA de goede weg ingeslagen zijn!”, aldus Van der Meer

 

BLIJ VERRAST.

Ate van der Meer vevolgt: “Vorig jaar waren we blij verrast, dit jaar springen we een gat in de lucht! Voor het tweede jaar op rij staan we in de Emerce 100 en dit jaar gestegen tot beste bureau in e-business! Super VET!”

 

“We realiseren ons heel goed dat dit zonder onze opdrachtgevers niet zou zijn gelukt. Deze super notering reflecteert hoe onze opdrachtgevers ons beoordelen en is een groot compliment voor onze medewerkers die elke dag gaan voor betere resultaten.”

 

Het hele Emerce 100 onderzoek met alle bureaus en uitslagen is te lezen op Emerce.