Snakeware trots op Dirk als populairste supermarktenwebsite van het jaar

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

Velsen Noord - Sneek, 25 november 2019 – Supermarktformule Dirk heeft met www.dirk.nl weer een nominatie verzilverd en wint de verkiezing ‘Website van het Jaar’ in de categorie Supermarkten. Daarmee heeft Snakeware als designer en developer van de food retail website dit jaar weer een hoofdprijs in de wacht gesleept. In de categorie Supermarkten en FMCG retailers gingen de meeste publieksstemmen naar www.dirk.nl. Dirk werd hiermee bekroond tot ‘Populairste supermarktwebsite van het jaar’.

 

Compliment

Jos Timmer, teamcoördinator van online marketing, nam samen met zijn team de award voor populairste website in ontvangst. Jos Timmer straalt: “Wat een enorme eer om deze award binnen deze categorie te winnen, terwijl er maar liefst 12 supermarktketens genomineerd waren. We zijn continu bezig om de klantervaring te verbeteren. Het is prachtig dat we hiervoor de waardering van onze klanten krijgen!”

 

Twee jaar geleden deden Detailresult Groep en Snakeware al de uitspraak om samen te werken aan de beste supermarkt website van Nederland. "Met het wederom winnen van de populairste website met Dirk onderstepen we dat het partnership tussen Detail Result Groep en Snakeware duurzaam is", zegt Ate van der Meer, CCO van Snakeware. 

 

In de periode tussen 6 september en 25 oktober kon het Nederlandse publiek voor de negentiende keer stemmen op meer dan 400 genomineerde websites in 37 verschillende categorieën. In totaal werden er 511.141 stemmen uitgebracht.

 

De Website van het Jaar Verkiezing is dé jaarlijkse publieksstemming waar de beste en de populairste sites werden gekozen. Binnen 37 categorieën kiest het Nederlands publiek de favoriete sites op inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie. Per categorie zijn er twee prijzen gewonnen:

 

De beste website: de site met de hoogste gemiddelde score voor inhoud, navigatie, design en aanbevelingsintentie

 

De populairste website: de site met het hoogste aantal stemmen

De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich Dé Website van het Jaar 2019 noemen.

 

Deze verkiezing wordt georganiseerd door Emerce in samenwerking met onderzoeksbureau Multiscope.

 

Dirk van den Broek

Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 123 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. Dirk winkels zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland. Kijk voor meer informatie op www.dirk.nl.

 

De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Detailresult Groep NV heeft behalve diverse supermarktformules ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. Kijk voor meer informatie op www.detailresult.nl