Snakeware vijf keer Emerce 100 beste bureau in e-business!

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

Vijf keer beste bureau in e-business! Apetrots kunnen wij jullie meedelen dat Snakeware voor de vijfde keer een topnotering heeft in de Emerce 100. Snakeware mag zich volgens Nederlandse bestuurders, managers en collega bureaus voor de vijfde keer scharen tot de beste internetbureaus van ons land. In de Emerce 100 zijn de prestaties van leveranciers binnen de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar beoordeeld. De Emerce 100 is al 14 jaar de graadmeter voor de branche. Snakeware is in 24 jaar uitgegroeid tot duurzaam digitaal bureau in het vakgebied e-business en digitale transformatie en met de pracht score van 4 sterren is Snakeware wederom één van de beste bureaus in e-business van 2019.

 

“Fantastisch dat ons werk en merk goed worden gewaardeerd en het imago dat wij nastreven door de markt erkend wordt. Een groot compliment voor onze ambitieuze en ondernemende medewerkers die dit elke dag mogelijk maken”, zegt Ate van der Meer, CCO bij Snakeware.

 

#1 IN E-BUSINESS.

Vandaag, 9 april 2019, verschijnt de Emerce 100 voor de veertiende keer, met daarin opgenomen de beste bedrijven in e-business van 2019. In de jaarlijks terugkerende uitgave publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van online diensten afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het aantal sterren dat de Emerce 100 ranking bepaalt, komt voort uit ‘kennis/knowhow’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’ van de onderzochte bureaus. Met 4 sterren weet Snakeware weer een plek te scoren in de categorie ‘Fullservice internetbureaus middelgroot’.

 

DUURZAAM.

Jaren terug waren we blij verrast, in 2017 sprongen we een gat in de lucht met 5,5 sterren en dit jaar gaan we vol energie door met digitale transformatie, om dit volgend jaar weer te verzilveren met een topnotering in de Emerce 100. Voor het vijfde jaar staan we in de Emerce 100 en behoren we wederom tot beste bureaus in e-business! Super VET!”

 

“We realiseren ons heel goed dat dit zonder onze opdrachtgevers niet zou zijn gelukt. Deze super notering reflecteert hoe onze opdrachtgevers ons beoordelen en is een groot compliment voor onze medewerkers die elke dag gaan voor betere resultaten.”

 

Het hele Emerce 100 onderzoek met alle bureaus en uitslagen is te lezen op Emerce.