Snakeware wederom trotse sponsor Sneekweek en Soul Sonic

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

In 2000 lanceerden we samen met de Koninklijke Watersportvereniging Sneek de eerste versie van www.sneekweek.nl. We zijn inmiddels alweer 19 jaar trotse sponsor van dit wereldwijd bekende zeilfestijn. Dit jaar wordt van 4 tot en met 9 augustus op het Sneekermeer de 83ste editie gezeild. We hebben de site inmiddels weer helemaal geoptimaliseerd. Rond de Sneekweek komen er vele tienduizenden bezoekers per dag op de website, die uitslagen, nieuwsberichten, foto’s en video’s van de Sneekweek bekijken.

 

Van die 83 edities mag Snakeware zich onafgebroken het langst verbonden noemen met dit prachtige evenement. De Sneekweek wordt met veel energie en enthousiasme door vele vrijwilligers georganiseerd en wordt, naast Snakeware, ondersteund door sponsoren zoals Rabobank, TVM en Speedbooks.

 

Naast de sponsoring en ondersteuning van het zeilfestijn is Snakeware dit jaar wederom hoofdsponsor van het Soul Sonic Festival, dat op zondag 5 augustus in de prachtige tuin van Lokaal55 in Sneek wordt gehouden. “Soul Sonic is een eendaags festival dat naast alle Sneekweek drukte uitblinkt in sfeer en plezier voor het hele gezin. “De ambiance, de locatie, het uitzicht op de drukke vaarroute naar het Sneekermeer en het vermaak voor jong tot oud spreekt ons enorm aan. Vandaar dat we Snakeware graag als hoofdsponsor aan Soul Sonic Outdoor willen verbinden”, zegt Ate van der Meer van Snakeware.

 

Onder het genot van een drankje danst men tot na zonsondergang, op de zwoele soul, funk, disco en old school HipHop, gedraaid door het Soul Sonic DJ Team op het podium in de achtertuin.

 

En met gepaste trots meldt de organisatie van Soul Sonic dat er dit jaar een tweede podium is en wel in de voortuin van Lokaal55. Op dit podium wordt de muzikale beleving verder vergroot door een aantal bands op te laten treden. Soul Sonic bevat daarmee niet alleen hippe DJ’s, maar ook live muziek.

 

Voor meer informatie over de Sneekweek zie www.sneekweek.nl

Voor kaarten of meer informatie over Soul Sonic zie www.soulsonic.nl