Snakeware wordt versterkt door vijf ambitieuze studenten

13 februari 2017

Vanaf februari komen er weer een aantal stagiaires het team van Snakeware versterken. Mats Westra (19) en Kevin Ouwehand (25) gaan de komende maanden het Strategy & Marketing team helpen met hun dagelijkse bezigheden, waarbij ze hun kennis kunnen toepassen in de praktijk en zichzelf verder kunnen ontwikkelen op het gebied van online marketing. Ook krijgt de afdeling front-end development twee nieuwe krachten tot hun beschikking, namelijk Klaas Yntema (19) en Remco van Slooten (25). Zij gaan hun kennis gebruiken om het web design tot in de puntjes uit te werken. Last but not least komt topsportster Paula Boonstra (18), volleybalster in de eredivisie bij VC Sneek, het Marketing team versterken. Zij gaat zich bezig houden met het verder optimaliseren van het zoek & boek proces van verschillende travel cases.

 

 

Kevin Ouwehand is bezig met de studie Media & Entertainment Management aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden. “Ik zit nu in het vierde en laatste jaar van mijn studie. In dit jaar loop ik zeven maanden stage bij Snakeware. Ik heb nu drie jaar lang in de schoolbanken gezeten, waarbij ik veel kennis heb opgedaan over de verschillende facetten uit de media industrie. Na deze drie jaar verheug ik me erop dat ik mijn kennis eindelijk mag toepassen voor een echte werkgever. Er vindt op het moment transformatie plaats van diverse mediakanalen naar online, de markt is dynamisch en de mogelijkheden zijn ongekend. Daarom is dit een branche die mij enorm fascineert.”

 

Mats Westra zit in zijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie en is bezig zich te specialiseren op het gebied van marketing. ‘’Mijn passie voor online marketing komt voort uit het principe, dat een online omgeving continu verandert. Hierdoor is elke optimalisatie van een website een nieuwe uitdaging, die nieuwe kansen biedt. Ook zijn de mogelijkheden om te ontdekken eindeloos. Ik ga de komende maanden mijn kennis, creativiteit, inzicht en frisse blik op zaken gebruiken om de afdeling Strategy & Marketing te versterken.’’

 

Klaas Yntema is op dit moment student aan de ROC Friese Poort in Sneek en is bezig met het laatste jaar van de opleiding applicatie ontwikkeling. "Voor deze opleiding moet ik een afstudeer opdracht doen bij een bedrijf. Mijn keuze voor Snakeware komt voort uit de diverse gave projecten waar zij samen met hun opdrachtgevers aan werken. Deze spreken mij erg aan en passen bij mijn profiel. Ik heb door de jaren heen veel kennis opgedaan binnen mijn vakgebied. Dit kan ik nu gaan toepassen binnen Snakeware. Ook verwacht ik nog meer te gaan leren over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van front-end ontwikkeling, iets waar ze bij Snakeware continu mee bezig zijn."

 

Remco van Slooten is bezig met de studie Communication & Multimedia Design (CMD) aan de NHL te Leeuwarden. “Ik zit inmiddels in het vierde jaar van mijn studie en loop hiervoor de komende maanden stage bij Snakeware. De afgelopen drie jaar op school hebben mij onder andere kennis opgeleverd op het gebied van user driven development, front-end development en projectmanagement. Ik merk dat het tijd is om mijn opgedane kennis in de praktijk te brengen bij Snakeware, om zo mijn kennis te verbreden en te kunnen sparren met experts op deze gebieden. Mijn grote passie binnen dit werkveld is het realiseren van producten in teamverband, waarbij de eindgebruiker centraal staat. De komende periode ga ik mij bezighouden met het doorlichten en verbeteren van de front-end structuur. Ik hoop hierdoor mijn steentje te kunnen bijdragen aan Snakeware.”

 

Paula Boonstra studeert Commerciële Economie aan de Johan Cruyff Academie in Groningen. Deze opleiding biedt de mogelijkheid om topsport en studie te combineren. Om toegelaten te worden dien je deel uit te maken van de nationale top in jouw sport, in jouw leeftijdsklasse. Acht jaar geleden ben ik begonnen met volleyballen en inmiddels speel ik bij VC Sneek in de eredivisie. Elke dag werken om beter te worden. Laten zien wat ik kan, maar ook zeker werken aan wat ik (nog) niet kan.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.