Snakeware zet vlak voor Vakantiebeurs maar liefst 7 e-commerce sites live

9 januari 2017

Snakeware werkt voor haar opdrachtgevers in de travel industrie continu aan nieuwe boekingssites. 2017 is nog maar net begonnen, maar lijkt een bijzonder jaar met volop kansen te worden in deze markt. Deze kansen worden door vele opdrachtgevers waar Snakeware de e-commerce sites voor ontwikkelt al volop gepakt. Ze zetten stuk voor stuk hun beste beentje voor tijdens de Vakantiebeurs, die morgen in Utrecht van start gaat, door massaal nieuwe sites te lanceren. Dit door nieuwe design filosofieën toe te passen en nog beter naar de user experience te kijken, waarbij voornamelijk mobiel en gemak naar het hoogste niveau worden getild.

 

Zo werden er vandaag maar liefst 7 nieuwe sites live gezet voor verschillende opdrachtgevers met elk hun eigen profiel, doelgroep, werkwijze en specialisme. Snakeware creëert middels haar UX en design teams, front-end, back-end en activatie specialisten vele e-commerce projecten en is de specialist als het gaat om travel. Dit doen de Sneekers veelal op basis van hun software voor het beheren van digitale kanalen, die veelal gekoppeld zijn aan boekingssoftware van derden.

 

 

Travel in ons DNA
Met ruime ervaring in de travel industrie, waaronder opdrachtgevers zoals RCN Vakantieparken, Staatsbosbeheer, Beter-uit, Van Verre, Doeksen, Dutchen en Sprookjescamping zit het online boekingsproces en het continu beteren hiervan bij Snakeware in het DNA.  Vanuit Sneek helpen ze in razend tempo haar opdrachtgevers te innoveren middels gebruiksvriendelijke zoek en boek sites, waarbij de conversie vaak tientallen procenten hoger ligt dan eerdere sites. Snelheid is steeds geboden omdat de markt enorm in beweging is. De specialisten van Snakeware spelen hier middels uitgekiende samenwerking methodieken met haar opdrachtgevers goed op in.

 

Nieuwe lanceringen

Op basis van de Snakeware Design Technology filosofie, gebruik makend van de eigen veelzijdige content management software, en de Stratech reserveringsoftware zijn de volgende nieuwe producties nu beschikbaar voor de consument die op zoek is naar zijn of haar vakantie in binnen- en of buitenland. Zandvilla’s, Schuttebelt, Sikkeler en Ruiterplaat via Dutchen, Easyatent, Van Verre Family en het vernieuwde logeren bij de boswachter van Staatsbosbeheer.

 

Na de vakantiebeurs zullen we de cases breder belichten in onze succes stories.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.