Sneekweek Sponsor Snakeware

ATE vd Meer24514b
Ate van der Meer

Een Sneekweek zonder sponsoren is niet mogelijk. Daarom deze week, naast de berichtgeving over de wedstrijden, ook aandacht voor een aantal trouwe sponsoren. Vandaag is dat Snakeware uit Sneek.

 

Snakeware zorgt sinds 1995 voor Digitaal DNA. Ze beloven elke dag een betere gebruikerservaring door het toepassen van de ‘We Think. We Make. We Check.’ methodiek. Ze werken inmiddels met 50 teamplayers en bedenken, bouwen en beheren allerhande websites en webshops. Ze zijn daarmee als sponsor en Sneeker bedrijf een perfecte aanvulling op de KWS.

 

Inmiddels alweer 19 jaar sponsor en daarmee de langst ondersteunende sponsor van de KWS en de Sneekweek. We spraken Ate van der Meer, Commercieel directeur van Snakeware. 

 

Op persoonlijke titel registreerde Ate in 1999 de domeinnaam van de Sneekweek, www.sneekweek.nl. Hierop kwam vanuit de KWS de vraag wat hij van plan was…..

Een goed gesprek volgde, wat resulteerde in een samenwerking tussen beide in 2000.

 

De eerste Sneekweek site was een feit in 2000 en meer ontwikkelingen volgenden in de jaren erop. Waaronder het online inschrijven. Volgens Ate biedt de site veel meer dan het raadplegen van informatie over bijvoorbeeld uitslagen en protesten. Hij benoemt het als een veelzijdig informatie platform, inclusief inschrijf- en betaalmogelijkheden. Met het continu verbeteren en vernieuwen van Sneekweek.nl bewijzen de KWS en Snakeware onafhankelijk van elkaar met dit digitale kanaal elk jaar een relevant communicatiemiddel te bieden. “Een belangrijk punt dus, waar we aan blijven werken en dat we moeten borgen”, aldus Ate. Recent is er technisch weer veel vooruitgang geboekt en is www.sneekweek.nl responsive gemaakt, zodat de site ook optimaal presteert op mobiel.

 

Op de vraag wat de KWS voor het merk Snakeware betekent, vertelt Ate dat het voor het bedrijf super belangrijk is. Door de samenwerking met de KWS heeft Snakeware landelijk veel zichtbaarheid gekregen. Tevens benoemt Ate de kracht aan verscheidenheid van sponsoren. Om op het hoofdpodia te staan met zulke sterke merken geeft enige trots. Buiten deze zichtbaarheid als ondersteuning en sponsoring tijdens de Sneekweek, is Snakeware ook erg maatschappelijk actief en betrokken bij diverse projecten, waaronder bijvoorbeeld het Fries jeugdorkest.

 

Net als in het bedrijf wil Ate graag talent ondersteunen, mensen de kans geven zich te ontwikkelen, te doen waar je goed in bent en vooral iets waar je plezier in hebt.

Op de vraag wat de Sneekweek voor deze oud Sneeker betekent en hoe het eruit ziet deze dagen: “Een grote betrokkenheid”, vertelt Ate, “Ik voel me nog steeds een Sneeker!!!”

Door de enorme groei van het bedrijf is het voor Ate niet mogelijk om dagelijks in Sneek te zijn. Maar even een blokje varen, het eiland bezoeken, netwerken en toch ook dat biertje even in de stad, vertelt hij lachend.

 

Ter afsluiting merkt hij op dat het motto van Snakeware overeenkomt met dat van de KWS, namelijk: Vol energie, met beide poten op de grond.