We zoeken frontend en php developers voor Snakeware Groningen

Snakeware_medewerkers_sept_2018_MG_7812
Bas Holtrop

Wij hebben een reputatie op het gebied van online experiences in data driven commerce omgevingen, augmented reality en interactieve sites die meer bieden dan alleen het "tonen van informatie". Hier werken we, momenteel met ruim 50 digital rockstars vanuit onze vestigingen in Sneek, Amsterdam en Groningen met passie en plezier aan voor een breed scala aan partners en opdrachtgevers.

 

Zo zijn we continu met heel gave innovatieve digitale producten en projecten bezig. Hiervoor zoeken wij dan ook versterking van ons groeiende team. Snakeware breed is dat bijvoorbeeld een Agile tester. Natuurlijk zijn .Net programmeurs meer dan welkom om deel uit te maken van onze digital rockstars.

 

Interactive en PHP Developer voor Snakeware 050 

Voor onze nieuwe vestiging in Groningen zijn we op zoek naar een Mobile / Front-end / Interactive developer en (Senior) PHP software programmeur. Dit om ons groeiende team in Groningen verder vorm en inhoud te geven. Dus ga jij "aan" van innovatieve online experiences die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en doelgericht. Ben jij die interactive of PHP developer? 

 

Dan is het echt tijd voor actie, want nu heb je de kans om je stempel te drukken op de technische strategie en infrastructuur van ons bedrijf en mee te groeien Snakeware. Een motto dat wij hanteren is 'Ik weet niet wat je thuis doet, maar hier wordt gelachen' en nee we bijten niet.

 

Solliciteren? https://www.snakeware.nl/vacatures