Welkom Eric Dijkstra!

14713734_1341835092503125_6887489098077400000_n
Snakeware

Hallo lezers, mijn naam is Eric Dijkstra. Ik ben 22 jaar en sinds 15 maart begonnen bij Snakeware op de servicedesk als Account & Support Coordinator.
Voordat ik bij Snakeware begon was ik bezig met mijn eigen onderneming in webdevelopment. Dit heb ik twee jaar gedaan voor een kleine groep opdrachtgevers.
Uiteindelijk ben ik hier mee gestopt omdat ik uitdaging en een gezellige bedrijfssfeer mis, iets wat bij Snakeware wel goed zit.

 

Uit mijn tijd als ondernemer neem ik ervaringen zoals het communiceren met klanten en oplossen van technische uitdagingen mee. Deze ervaring kan ik goed gebruiken bij het oplossen van account en support vragen die bij mij terecht komen. We willen tenslotte onze opdrachtgevers elke dag goed ondersteunen, snel helpen en blij maken.

De keuze voor Snakeware was voor mij snel gemaakt. ik was al voor langere tijd bekend met die digital rockstars uit Sneek en alle innovatieve projecten die ze doen.  Wat ook gaaf is dat ik een aantal medewerkers van Snakeware tot mijn vriendenkring mag rekenen. Samen hard werken en, samen plezier maken. Nu nog veel online, maar straks ook weer in ons clubhuis de Gashouder in Sneek. Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken.


- Eric Dijkstra