Toegevoegde waarde van AI

Wil jij elke bezoeker op elk moment van de dag persoonlijk helpen, via elk digitaal kanaal? Of verbanden zien waardoor je voorspellingen kan doen op successen, conversies en retentie. Dat lijkt misschien onmogelijk, maar met de hulp van Kunstmatige intelligentie ook wel Artificial Intelligence (AI) behoort dit tot de mogelijkheden. We onderscheiden verschillende vormen van AI. We hebben expertise op het gebied van conversational interface (chatbots), machine learning en Natural language processing. Krachtige tools waarmee je zowel kosten kan besparen als een hogere klanttevredenheid kunt realiseren. Door meer waarde te halen uit je data.

Machine Learning.

Wil jij slimme voorspellingen en analyses kunnen doen op basis van de data die je toch al hebt? Machine Learning ziet verbanden en patronen die alleen door machines te vinden zijn. Door gebruik te maken van Machine Learning haal je veel meer uit je data en kun je die data inzetten om voorspellende (predictive) analyses te doen. Maak voorspellingen in het gedrag van je bezoekers en zet dat om in conversie. 

 

AI is likely to be either the best or worst thing to happen to humanity.

Stephen Hawking

Denken en doen.

Design Thinking is denken als een ontwerper in alles wat je doet. Voor de ontwikkeling van je producten en diensten. Voor je processen. Voor je strategie. Binnen de technologische mogelijkheden. Uit eigen ervaring kunnen wij zeggen dat een ontwerper een glas altijd halfvol ziet. Een ontwerper wil altijd vooruit. Hij ziet altijd een kans op verandering. Een kans om iets nieuws te maken. Informatie verzamelen. Een toekomst scenario schetsen. Ideeën testen. Net zolang tot iedere klant 100% tevreden is.

Digitale transformatie

Design thinking en digitale transformatie gaan goed samen. Een steeds groter deel van de klantreis speelt zich af in het digitale domein. Door Design Thinking, Agile, en Lean samen te smelten in één iteratief proces, kunnen wij samen met onze opdrachtgevers een ‘Experience like no other’ creëren. Moderne technologie. Een schaalbaar content platform. Alles in huis om goed in te spelen op de steeds veranderende behoeften en wensen van de veeleisende klant van vandaag.

Meer weten over AI? Neem contact met ons op.