2020

logo rood snakeware beeldmerk
Snakeware

De enorme impact van de Coronacrisis blaast het jaar bijna als een nachtkaarsje uit. Wij kijken terug op het meest bizarre jaar uit ons bestaan, het jaar 2020. Dit jaar beloofde een succesvol jaar te worden voor alles en iedereen en Snakeware in het bijzonder, in verband met ons 25-jarig bestaan en de voorgenomen festiviteiten. De combinatie van de Olympische Spelen en een EK voetbal geven doorgaans nog eens een extra stimulans aan de feestvreugde. Verder stonden dit jaar het Eurovisie Songfestival in Rotterdam én Sail Amsterdam op de planning.

Het zag er allemaal veelbelovend uit, maar inmiddels weten we dat het coronavirus een enorme impact heeft op onze omgeving, ons bedrijf, onze opdrachtgevers en ons allemaal. Maart en april waren zeer zwaar, mei tot en met juli toonde hier en daar lichtpuntjes, maar sinds september werden de verwachtingen voor de rest van het jaar steeds onzekerder tot de afgekondigde lockdown van vorige week, die tot en met 19 januari gaat duren, als recent dieptepunt.

Dan bedoelen we met name het feit dat we geen, tot nauwelijks sociaal contact hebben, niet in staat zijn dingen met elkaar te delen en te vieren. Wat waardevol dat we met onze opdrachtgevers de schouders eronder zijn blijven zetten. Van de supermarktketens, het grootste mediahuis, rederij, retailers, groothandels, vele partijen in de recreatie en toeristische branche en niet te vergeten al die andere partijen die we met veel positieve energie met raad en daad ondersteund hebben. We hebben het afgelopen jaar met elkaar meer werk verzet dan ooit tevoren. Sites, software en online marketing zijn continu naar een hoger niveau getild. We zijn blij dat we dit voor onze opdrachtgevers mogen en kunnen doen en zo een steentje bijdragen aan het digitale fundament en DNA van onze opdrachtgevers, wat nu crucialer is dan ooit te voren.

Wij vinden het heel belangrijk om te delen dat, ondanks het gemis van het fysiek bij elkaar te zijn, we door onze inzet, inventiviteit en flexibiliteit laten zien over bijzonder veel veerkracht en adaptie vermogen te beschikken met elkaar. Bestaande en nieuwe klanten worden met volle energie bediend, nieuwe medewerkers zijn welkom geheten, we groeien stevig door en zien voor 2021 vele lichtpuntjes om er, naast een gezond fundament en solide basis, na 25 jaar hard werken, op vele manieren met elkaar in 2021 weer een succes van te maken en dan ook met steeds meer vrijheid in het vooruitzicht.

Wij laten het jaar dan ook zeker niet als een nachtkaarsje uitgaan. Integendeel. Wij wensen iedereen in dit bijzondere jaar een bijzondere Kerst en Oud en Nieuw toe. Denk om elkaar, blijf gezond en geniet van de goede dingen die elkaar gegund zijn!

 

Groet,

 

Snakeware