5 nieuwe stagiairs aan de slag!

anoniem_man_01
Snakeware

In de tweede periode van dit schooljaar verwelkomt Snakeware 5 nieuwe stagiairs. Ook zij zullen vanuit huis betrokken actief worden wat er bij Snakeware achter de schermen speelt, zodat zij hun stage periode met een dikke voldoende af kunnen sluiten.

 

Wie zijn de nieuwe stagiairs?


Laura Kuperus

Mijn naam is Laura Kuperus en ik ben negentien jaar oud. Ik studeer Communication and Multimedia Design aan de NHL Stenden in Leeuwarden en zit in het derde jaar.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ontwerpen en te fotograferen. Daarnaast houd ik ervan om lekker sportief bezig te zijn. Ik ben in mijn vrije tijd dan ook vaak op het water te vinden om te windsurfen of te wakeboarden.

Naast school heb ik ook een bijbaantje als Allrounder bij een lunchroom in Sneek. Dit betekent dat ik voornamelijk in de keuken sta, maar ook klanten mag helpen, moet bezorgen, inventariseren en schoonmaken. Het restaurant heet Loof en staat vooral bekend als broodjeszaak. Maar naast de overheerlijke broodjes kun je ook verse friet, salades, smoothies en koffie’s krijgen.

Ik wil mij binnen Snakeware focussen op het adverteren (Google Ads), het optimaliseren van de conversie en het analyseren van bezoekersgedrag (Google Analytics).

Ik kijk uit naar de leuke tijd bij Snakeware!

 

Martijn Adema
Hoi! Ik ben Martijn Adema en ik ben negentien jaar oud. Ik ben woonachtig in Harlingen en studeer Commerciële Economie aan de NHL-Stenden te Leeuwarden. Op dit moment zit ik in het derde jaar van deze opleiding. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat veel bedrijven online wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Hierdoor richtte ik samen met mijn huidig compagnon/studiegenoot PM Media op. Www.pm-media.nl , neem maar een kijkje 😉. Verder houd ik erg van sport en doe ik wanneer mogelijk aan voetbal, fitness en soms tennis. Helaas blijft het nu veelal bij hardlopen en thuis sporten. Ik hoop bij Snakeware mijzelf te kunnen ontwikkelen tot een echte sales topper en dit alles onder begeleiding van Toine Dinkelberg en Ate van der Meer. Ik ga dit doen door onderzoek te verrichten naar bestaande klanten, om te achterhalen op welke manier omzetverhoging mogelijk is. Hierbij ga ik inspelen op de behoefte-inventarisatie. Ik heb er erg veel zin in!

 

Sander de Kievit
Hoi allen! Ik ben sinds vandaag ook stagair binnen Snakeware. Mijn naam is Sander de Kievit, 24 jaar en woon in Oppenhuizen. Studeer nu Communication & Multimedia Design op het NHL Stenden in Leeuwarden en zit in mijn 3e jaar. In mijn vrije tijd vooral bezig met gamen, series kijken en een eigen YouTube kanaal en blog genaamd Pockify (https://www.pockify.nl), waar ik voornamelijk bezig ben met content maken over consumenten elektronica. 's Zondags nog een bijbaan bij Smeding Groente en Fruit in Sint Anna. Binnen Snakeware wil ik mij vooral, net als Laura, focussen op adverteren, analyseren en optimaliseren binnen Google Analytics en Google Ads. Dat zal hier vast wel goed moeten komen!

 

Joyce Rosenau
Hihoi, mijn naam is Joyce Rosenau, ik ben 21 jaar en op 08-02 ga ik starten bij Snakeware als ik deze week goedkeuring krijg van mijn opleiding. Ik volg de opleiding Informatica in Leeuwarden, aan de NHL Stenden Hogeschool. Als opdracht ga ik een prototype ontwikkelen van een applicatie voor KNGF, geleidehonden. Ik hoop bij Snakeware de bedrijfsprocessen te leren kennen van begin tot opleverproduct. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gamen of om uitdagende dingen te leren, zoals een nieuwe taal (zoals Arabisch of gebarentaal) of een rubiks kubus binnen 2 minuten oplossen. Ik kijk er erg naar uit om bij Snakeware aan de slag te gaan!

 

Machiel van Oosten
Hallo! Mijn naam is Machiel van Oosten en ik ben 24 jaar oud. Ik woon in Heerenveen en studeer Communication en Multimedia Design in Leeuwarden. Ik zit in het derde jaar van mijn opleiding. In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld te vinden. Naast dat ik zelf voetbal, geef ik ook training aan de jeugd van mijn vereniging.

Naast mijn school en hobby’s heb ik ook nog een bijbaantje bij de Kwantum in Heerenveen. Hier adviseer ik diverse mensen over vloeren of verlichting. Alsof dit nog niet genoeg is, heb ik ook nog een eigen bedrijf genaamd MvO Visuals (www.mvovisuals.nl).

Binnen deze stageperiode ga ik me voornamelijk bezig houden met design en hier hoop ik dan natuurlijk ook meer over te leren.

Ik kijk er erg naar uit om bij Snakeware aan de slag te gaan!