Deze nieuwe toppers stellen zich voor!

tina_kats_01
Tina Kats

We hebben weer een aantal nieuwe toppers die bij ons gaan stage lopen! Ze stellen zich graag aan je voor.

 

Sven Mark:

"Ik ben Sven Mark Hofstra, 20 jaar. Sinds 3 februari ben ik aan het afstuderen bij Snakeware in de richting Informatica. Deze opleiding doe ik aan de NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden.

Tijdens mijn afstudeerstage ga ik me verdiepen in de microservices architectuur. Dit is een andere manier van applicaties maken. Ik heb ontzettend veel zin om me in deze architectuur te verdiepen en samen met Snakeware hiermee aan de slag te gaan!"

 

Rendall Schijven:

"Hallo allemaal! Ik ben Rendall Schijven en ik ben op 3 februari begonnen met mijn afstudeerstage bij Snakeware. Ik zit in het 4e en laatste jaar van de opleiding Informatica aan de NHL Stenden Hogeschool. Ik ben geïnteresseerd in alle gebieden van software development maar voel me het meest thuis in back-end development. Net als Snakeware ben ik altijd bezig met vernieuwing en verbetering. Na een dag lang zitten op stage ben ik te vinden in de sportschool waar ik constant bezig ben met het verbeteren van technieken en nieuwe technieken te vinden om zo het beste uit mijzelf te halen. In de weekenden ben ik vaak te vinden bij mijn auto of bezig met het verliezen van games. Bij Snakeware zal ik de komende tijd bezig zijn met het verbeteren van de klantervaring.
Ik ga nieuwe functionaliteit toevoegen aan de digitale productie waarmee klanten direct CMS instellingen content kunnen aanpassen zonder eerst naar het CMS hoeven te gaan. Een soort live editing voor de digitale productie. Ik kijk erg uit naar het helpen verbeteren van de producten van Snakeware en het leren van nieuwe technieken."

 

Rutger Knobbe:
"Graag stel ik me hierbij even voor! Ik ben Rutger Knobbe, een student Software Engineering aan de Hanzehogeschool Groningen. In mijn vrije tijd ga ik graag los in de sportschool of speel ik een spelletje. Begin februari ben ik begonnen met mijn afstudeerstage bij Snakeware.

Na in meerdere stages ervaring op gedaan te hebben op het gebied van web development ga ik bij Snakeware op de Research & Development afdeling als afstudeerproject iets heel anders doen: Machine Learning. Dit is een vorm van kunstmatige intelligentie, waarbij met behulp van computersystemen wordt gekeken naar patronen en inferenties om bijvoorbeeld een voorspelling te kunnen maken. Dit is nieuw voor mij, maar ik hou wel van een uitdaging!"

 

Rien Stenekes: 
"Hoi! Ik ben Rien Stenekes, 21 jaar oud, en ik studeer Commerciële Economie aan de NHL Stenden hogeschool in Leeuwarden. Hiernaast ben ik vaak te vinden in de sportschool. Vaak met wat vrienden, of juist lekker gefocust in mijn eentje.

Sinds februari 2020 loop ik een half jaar stage bij het innovatieve Snakeware. Hier werk ik mee in het online strategy en marketing team. Het bedrijf past erg goed bij mij omdat ik niet alleen veel kan leren van de marketeers hier, maar ook van de software afdeling. Naast mijn studie programmeer ik namelijk zelf ook graag en in deze stage kan ik de twee werelden goed koppelen. Ik hoop later de link te kunnen zijn tussen techneuten en marketeers, want beide werkvelden vind ik enorm interessant."