Digitaal spreekuurtje

tina_kats_01
Tina Kats

De coronacrisis raakt ons allemaal. Het belang van digitale transformatie wordt in deze nieuwe periode van crisis eens te meer duidelijk. De beste digitale bureaus van Nederland waaronder Snakeware bieden daarom, per regio, gratis hulp aan met een digitaal spreekuurtje.

 

“Samen zijn we de beste”, iets wat bij Snakeware iedere dag wel een keer wordt geroepen. In tijden van ‘social distancing’ kunnen we dankzij de hedendaagse digitale oplossingen als bedrijf én als maatschappij blijven functioneren. Echter zijn er ook de kleine ondernemers, scholen of ziekenhuizen, die digitaal achterblijven op de aanpassingen die we door het corona virus moeten doen. De Digital Help Squad helpt hier graag een handje bij. Juist in tijden dat we even geen handen kunnen geven. Kom dus langs bij ons digitale spreekuurtje!

 

Voor wie?

Het digitale spreekuurtje is voor iedere ondernemer die wakker ligt. Voor kappers, sportscholen, rijscholen, bloemisten, maar ook voor zorg- en onderwijsinstellingen.

 

Het digitale spreekuurtje

Hoe richt ik snel een online omgeving in voor mijn fysieke winkel die niet meer open mag? Hoe kom ik online van mijn winkelvoorraden af? Hoe verzorg ik digitaal onderwijs? Hoe houd ik online contact met familie? Zomaar een aantal vragen die vanavond beantwoord kunnen worden in de webinar. De webinars zijn gratis en een initiatief van DDA, de brancheorganisatie van de top digitale bureaus in Nederland en worden gegeven door leden van de beste top100 digitale bureaus van Nederland.

 

Vanavond 20:00 tot 21:00 is de webinar voor Regio Noord waar Snakeware onze kennis gaat delen.

De webinar is via deze link te vinden.