Hering Berlin Trunkshow: Porselein voor alle tijden

vincent_velema_01
Vincent Velema

Het zijn uitdagende tijden, met heel veel onzekerheid. Bedrijfseconomisch hangen er donkere wolken. Dat betekent natuurlijk niet dat ondernemers nu acuut stoppen met ondernemen. Snakeware staat de opdrachtgevers in goede tijden en slechte tijden bij. Ook in deze tijden staan we organisaties bij met innovatieve marketingoplossingen.

 

Zo zet Hering Berlin vol in op digital. Als wereldmarktleider in de markt voor high-end porselein servies en glaswerk blijft het ook in deze pittige tijden de toon zetten. Daar waar de vakbeurzen sluiten en de winkelstraten leeg zijn, verlegt Hering Berlin de focus naar online. De introductie van een nieuwe collectie hebben we deze week gezamenlijk digitaal gerealiseerd, met een in het oog springende 'Trunk show'. De website kreeg een opvallende, tijdelijke make-over. Video, tekst en beeldmateriaal worden ingezet om de nieuwe collectie op het netvlies en in het hart van de doelgroep te krijgen. Een pop-up bij binnenkomst vangt de attentie van elke bezoeker. Een time ticker wakkert het gevoel van urgentie aan. De visuals geven een verleidelijk beeld van de nieuwe collectie.

 

Bezoekers, die bereiken we in grote getalen met een uitgekiende Google Search Ads en Display campagne. Door niet alleen in te zetten op zoektermen, maar juist ook door met doelgroepen / audiences te werken, wordt de weg naar een aankoop geëffend. Direct, op de korte en op de lange termijn. Aanvullend wordt door middel van de maillinglist en social channels de aandacht levend gehouden. Een campagne die snel en met beperkt budget bijdraagt aan alle vereisten van een goede promotie. Verbeterde merkbekendheid en merkwaardering. Omzet en marge geven we effectief een boost.

 

Is dat ook iets voor jouw bedrijf en jouw markt? Neem dan nu contact op, we gaan graag het gesprek met je aan om het ondernemen weer de ruimte te geven. Als partner staan we graag aan je zij.