Herken ondernemers met interesse in jouw bedrijf

toine_dinkelberg_02
Toine Dinkelberg

Stel, je hebt een mooi bedrijf met mooie producten voor organisaties, instellingen en bedrijven. Jouw accountmanagers onderhouden de relaties en je verwacht dat ze geregeld nieuwe klanten werven. Dan is het fijn als er inzage is in wie jouw website zoal bezoeken. En stel, er komt een bezoeker op jouw website, hij/zij bekijkt een product, configureert de beste uitvoering en besluit nog even na te denken voor de definitieve aanschaf. Twee dagen later komt hij/zij terug op de website. De website herkent hem/haar en herinnert deze bezoeker aan de configuratie van twee dagen terug. De configuratie wordt uiteraard weer bekeken. Zou de kans niet enorm toenemen dat men op de knop: “koop” klikt? Wij helpen organisaties aan meer klanten en hebben samen met jou dan ook veel aandacht voor wie jouw website bezoekt.

 

Herken zakelijke website bezoekers, eenvoudig en realtime

Als Snakeware gebruiken we Leadinfo om te zien welke bedrijven onze website bezoeken. Leadinfo is dé leadgeneratie software die bedrijven herkent. Afhankelijk van het koopproces en jouw sales strategie, kun je contact opnemen met de meest waardevolle bezoekers. Dit sluit aan bij de ontwikkeling rondom personalisatie die Snakeware heeft ingezet met haar software Snakeware.Cloud. Op basis van het bezoeken van bepaalde pagina’s in de website classificeren we bezoekers en bieden een volgende keer direct passende content aan. Naast zakelijke bezoekers geldt deze vorm van personalisatie ook voor consumenten.

 

Inzage in relevante prospects

Een mailing of met een relatie een bericht delen via LinkedIn. Wijzen op een mooie toepassing voor het vakgebied. Dan kun je via Leadinfo zien of ze op jouw website komen en waar ze interesse in hebben. Of je zit in een new business pitch en kunt zo zien of het betreffende bedrijf ook de website bezoekt.

De software herkent bedrijven die jouw website bezoeken door koppeling van het IP adres aan een uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heb je alle informatie die nodig is om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard. De leadgeneratie software toont precies welke pagina’s er bezocht zijn en hoe lang. Bovendien wordt aan alle bedrijven automatisch een leadscore gekoppeld, zodat je weet welke leads het meest interessant zijn. Uiteraard GDPR compliant, passend bij onze filosofie om privacy regels correct toe te passen.

 

Data driven marketing

Snakeware houdt zich onder meer bezig met data driven marketing. Deze vorm van leadgeneratie sluit daar optimaal op aan. Uiteraard is de data van jou en als je stopt, kun je alle data exporteren, zodat je altijd leads kunt opvolgen. Wil jij ook inzage in de bezoekers van jouw website? Start met de gratis proefversie en kijk op welke wijze wij jou met Leadinfo kunnen helpen. Vul het speciale formulier hier in en wij verzorgen de proeflicentie voor 14 dagen gratis testen.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan Toine Dinkelberg: 06 53 16 31 25.