Snakeware introduces: WhatsApp news alerts

tina_kats_01
Tina Kats

Snakeware wil haar fanbase goed kunnen bedienen met relevant nieuws. Maar tegenwoordig zien we door alle nieuwsbrieven het nieuws niet meer. We lezen überhaupt heel weinig. Logisch ook, een gemiddeld persoon blijkt 80 e-mails per week te ontvangen. Hoeveel indruk maakt de zoveelste lap tekst in je inbox dan nog?

 

News Alerts
Via WhatsApp gaan we korte berichten sturen. Zie het als news alerts. Vanaf nu kan iedereen zich aanmelden voor de Snakeware WhatsApp news alerts. Om de twee weken zal er een overzichtelijk bericht onder de geïnteresseerden verstuurd worden. Zo snel en makkelijk als het aanmelden is, zo regelen we het afmelden ook: stuur gewoon STOP. Uiteraard blijven we ook per e-mail informeren over de huidige stand van zaken. Het voordeel van deze berichtgeving via WhatsApp is dat het heel kort, overzichtelijk en snel is. Iedereen heeft wel even een momentje om door WhatsApp te scrollen. In de trein, tijdens het wachten op de waterkoker, of voor het slapen gaan.

 

Verbeteringen
Wij van Snakeware gaan elke dag voor verbetering. Dus heb je suggesties voor onze WhatsApp news alerts? Stuur het ons gewoon via WhatsApp! Wij zullen nadenken over de gegeven feedback en luisteren naar de wensen van de gebruikers. 

 

Hoe werkt het?

1. Sla ons nummer +31 0515 431 895 op als "Snakeware News Alerts" 

2. Zoek ons op in WhatsApp en stuur: START SNAKEWARE

3. Je krijgt een ontvangstbevestiging. Bij de volgende news alerts ontvang je het eerste bericht

4. Toch weer afmelden? Simpel. Stuur: STOP

 

WhatsApp inzetten voor jouw bedrijf?
Ben je benieuwd of deze vorm van communicatie iets voor jouw bedrijf kan zijn? Neem contact met ons op! We helpen je graag.