Staying ahead of the game: Emerce eDay 2019

tina_kats_01
Tina Kats

Gisteren waren Tina en Ate namens Snakeware aanwezig op Emerce eDay 2019. Dit jaar is Snakeware trotse silver sponsor van hét e-business evenement van het jaar. Emerce eDay is de dag om ‘ahead of the game’ te blijven voor de rest van het jaar. Want wij willen bij Snakeware niet bijblijven, we willen juist altijd voorop lopen! Met een dag vol interessante sprekers én de keynote van Ate, kwamen we vol inspiratie terug in Friesland.

 

Digital productions: Thinking ahead of the curve
In de ochtend, op stage 4, gaf Ate in een volle zaal een inspirerende keynote over het vallen en opstaan van Snakeware; de historie die achter het inmiddels bijna 25-jarig bestaan zit. Ook werden de laatste cases van Snakeware toegelicht. Zo werd de samenwerking met DPG Media (voorheen De Persgroep Nederland) belicht, met de website van De Volkskrant als voorbeeld. In de keynote kwam duidelijk naar voren dat Snakeware voor samenwerking met de opdrachtgevers gaat. Door de expertise van beide partijen leidt deze samenwerking, op het gebied van strategie, design, processen, content en technologie, tot mooie resultaten.

 

One more thing…
Ate sloot zijn keynote af met ‘One more thing…’: De aankondiging van Snakeware.cloud! Vanaf 2020 wil Snakeware via partners licenties gaan verkopen van hun eigen headless CMS, inmiddels omgedoopt tot Snakeware.cloud. Met deze software bedient Snakeware al jaren succesvol haar eigen opdrachtgevers en hun merken in binnen- en buitenland. Ook wordt deze software continu verbeterd door het eigen R&D team van Snakeware. Volgens Ate van der Meer is nu het moment aangebroken om Snakeware CMS de markt op te brengen. Ate: "We zijn met partners aan het testen en de feedback is veel belovend".

Binnenkort komt hier een uitgebreide blog over.