Snakeware CMS - Gartner Magic Quadrant for Web Content Management

De Gartner Magic Quadrant for Web Content Management 2018 is uit en het rapport van Gartner leert ons dat wij met Snakeware CMS een Digital Experience Platform van Nederlandse makelij bieden dat naast DXP, tevens WXM (Web eXperience Management) en WMS (web content management) in één geintegreerd platform levert.

 

De Gartner Magic Quadrant for Web Content Management 2018 biedt een uitgebreid overzicht van de beschikbare web content management-technologieën en informeert kopers en gebruikers over de laatste ontwikkelingen van de verschillende aanbieders in de WCM-branche. 

 

Onze marktvisie met een API-gedreven architectuur, een krachtige UI en geavanceerde personalisatie in web content management sluit naadloos aan op de ontwikkelingen in de markt die Garnter analisten geanlyseerd hebben. We bieden met Snakeware CMS, hét digital experience platform, al ruim 18 jaar een gebruiksvriendelijk, veelzijdig en betrouwbaar Web Content Management systeem van Nederlandse makelij.

 

Wil je meer weten over het Snakeware CMS en wat wij voor met dit CMS - WCM - WXM - DXP platform voor uw organisatie kunnen betekenen? 

Snakeware CMS marktvisie sluit aan op

Gartner Magic Quadrant for Web Content Management 2018

Integratie mogelijkheden

Snakeware CMS, het Digital eXperience Platform, is ontwikkeld met een open visie. Door gebruik te maken van vele open standaarden, api's en het toepassen van de nieuwste middelware en frontendframeworks en technieken is ons CMS een uitermate geschikt platform voor het realiseren van koppelingen met een grote verscheidenheid aan databronnen, zoals CRM-systemen, ERP-systemen, reserveringssystemen, etc.

 

Modulair uitbreidbaar

Snakeware CMS, hét Digital eXperience Platform, is modulair uitbreidbaar en heeft naast de uitgebreide standaard functionaliteit een groot aantal modules, plug-ins en widgets om de beheeromgeving geheel naar wens uit te breiden.

Op zoek naar het beste Digital eXperience Platform? Neem contact met ons op.