Ibeacon technologie.

Mobiele marketing in de real world context. Snakeware heeft met het Lightcurb platform het grootste iBeacon platform van de wereld in huis. Het Lightcurb platform is de tool om met iBeacons simpel en snel campagnes uit te voeren. Met behulp van het gebruiksvriendelijke platform kan je zonder een regel code te programmeren de interactie op locatie tussen mens en merk activeren.

Lightcurb

“Een uniek open platform om een waardevolle één-op-één relatie met de klant aan te kunnen gaan.”

Relevante content

In het online dashboard kan je de campagnes relevant maken door te werken met verschillende personalisatie instellingen. Denk aan geslacht. Aan leeftijd. Aan een tijdrange en/of de afstand van de beacon. Je kunt zelf de acties helemaal naar wens inrichten. Relevante content op basis van het profiel, de locatie en het moment.

Beacon analytics

Het Lightcurb platform biedt waardevolle statistieken en informatie over het bezoekersgedrag op de offline locatie. Hoeveel bezoekers zijn op locatie geweest? Hoe lang zijn ze gebleven? Hoeveel procent is terugkerend bezoek? Door middel van het KPI dashboard heb je volledig inzicht in de kwaliteit en kwantiteit van je beacon boodschappen.

Integratie door middel van een SDK

Naast de gratis te gebruiken Lightcurb app hebben wij een SDK ontwikkeld voor de beacon technologie integratie binnen je eigen app.

Beacons inzetten? Neem contact met ons op.