SEO

De uitdaging van iedere online marketeer is bovenaan te staan in de organische zoekresultaten van zoekmachines op relevante zoektermen. Het vergroten van het aantal organische bezoekers en het effectief inrichten van de website. Het optimaliseren van webteksten. Sleutelen aan de technische SEO eisen. Met één doel. Hoog scoren in Google en relevant bezoek genereren.

SEO aanpak

Wij hanteren een strategische aanpak. Van analyse tot implementatie. Van inrichting tot monitoring. Onze aanpak kenmerkt zich door de focus op duurzame SEO-resultaten. We maken plannen voor structurele verbeteringen. Continu optimaliseren en groeien in techniek en content. Hiervoor hebben wij specifieke SEO-tools en dashboards ontwikkeld. We bedenken, we richten in en we checken. We delen kennis van ons geaccrediteerde online marketing team. We werken proactief, bieden inzicht in overzichtelijke SEO-resultaten. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen. Van Google tot Bing. Wij smelten onze kennis en creativiteit samen. Gedreven op data. Op weg naar resultaat.

SEO samenwerking

Gedurende het hele proces werken wij intensief samen. Wij presenteren de SEO-resultaten. Per afgesproken periode. Samen evalueren we de aanpak aan de hand van voortschrijdend inzicht. We sturen bij en bespreken de SEO-strategie voor de aankomende periode. Geen uitgebreide documentatie, maar concrete plannen om elke dag beter resultaat te halen.

Benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem contact met ons op.