SNKWR.io nu beschikbaar voor iedereen!

We willen je graag voorstellen aan SNKWR.IO, de tool die we in eerste instantie voor eigen gebruik hebben ontwikkeld, omdat we graag één tool wilden die al deze handige features bij elkaar brengt.

 

Het bevat opties om een lorem ipsem tekst te creëren, die je kunt gebruiken om een pagina van dummy content te voorzien. Een optie om placeholder images te creëren op het door jouw gewenste formaat.
Je kunt er berichten mee versturen, die nadat deze door de ontvanger is gelezen direct worden verwijderd van de server, wat handig is bij het versturen van inlog gegevens.  Met een url shortener kun je een url verkorten, waardoor deze geschikt is voor bijvoorbeeld je social media uitingen.
Het bevat ook nog eens een automatische wachtwoord generator voor het genereren van wachtwoorden. Deze wachtwoorden zijn natuurlijk overgoten met een saus van Snakeware gekkigheid, zoals je van ons gewend bent.

 

Alles is privacy vriendelijk, we tracken niets en slaan geen gegevens op van gebruikers. We stellen het kosteloos aan je ter beschikking.

Ik wist niet dat ik behoefte had aan FancyVleermuisAmuses, maar inmiddels weet ik wel beter - Enjoy!