Releasenotes

We updaten het Snakeware.Cloud regelmatig en we voorzien je hier van informatie.

Changes

Bekijk in de toekomstfunctie is verbeterd

Voor onze opdrachtgevers in de retail is dit met name een fijne toevoeging. Stel, je bent beheerder van een online supermarkt, dan maak je veel gebruik van de 'bekijk in de toekomst functionaliteit' om je assortiment van de volgende week online te zetten en te bekijken hoe dit er voor je winkelpubliek uit ziet.


Het kwam voor dat, doordat deze pagina's in de browsercache worden opgeslagen, het gebruik van deze functie vragen opleverde over de juistheid van het aanbod van producten die waren ingepland. De bekijk in de toekomst is nu zo verbeterd, dat je vorige sessies altijd worden geleegd en je dus altijd naar de actuele gegevens kijkt.

 

Canonicals in Snakeware.cloud in te stellen.

In Snakeware.Cloud is het mogelijk gemaakt om canonicals in te kunnen geven op categorie niveau en bij een artikel. De canonical URL geeft een signaal aan zoekmachines wat de 'te indexeren URL' van deze pagina is. Met de canonical URL weet de zoekmachine dat het andere varianten van de URL kan negeren en autoriteit kan concentreren op de canonical URL. De URLS, die bijvoorbeeld gegenereerd worden bij een filter op je pagina, krijgen daardoor automatisch dezelfde canonical url mee als je deze ingeeft bij de categorie.

 

Disclaimer

Onze websites worden gefaseerd voorzien van nieuwe code. Het kan zijn dat er om gebruik te kunnen maken van hierboven beschreven aanpassingen nog een update van je website nodig is. Mocht je één van de hierboven beschreven aanpassingen niet zien, neem dan contact met ons op. We gaan dan onderzoeken of we je website kunnen updaten, zodat het wel werkt.