Breedte navigatieboom instelbaar gemaakt

Uit de responses die we op Snakeware.cloud hebben gehad kwam naar voren dat het, bij dieperliggende categorieën met lange namen, overzichtelijker zou zijn wanneer je de navigatieboom breder zou kunnen maken. Dat hebben we nu voor je geregeld. De navigatieboom kun je nu op de breedte zetten die voor jou het fijnste werkt.

 

Twee tips om het snel en efficiënt door Snakeware.cloud te navigeren zijn om de navigatieboom uit te klappen en om als startscherm het portal in te stellen.

 

Hoe stel ik de navigatieboom in?

Door in het hoofdmenu via algemeen naar opties te gaan. Als je  op dit menu onderdeel klikt kun je de navigatieboom tonen.

 

 

Waar kan ik de startpagina instellen van Snakeware.cloud?

Wanneer je via Algemeen naar het menu onderdeel Instellingen gaat kun je bij de optie startpagina van CMS de bovenste optie kiezen (zie screenshot) om met de portal te starten. Uiteraard is het mogelijk om ook een ander onderdeel dat voor jou handig is als startscherm te kiezen.

 

Als je deze beide opties instelt, ziet je Snakeware.cloud er als volgt uit. Alles overzichtelijk bij de hand om snel te starten met aanpassingen op je website.