Changes

Met name op mobiele devices is het makkelijk om de autocomplete functie te gebruiken bij het invullen van een formulier. Aangetoond is dat, wanneer autocomplete correct wordt toegepast op de formulieren, de invullers deze 30 % sneller invullen.


Er zijn voorbeelden op de servicedesk binnen gekomen, waarbij de browser bij gebruik van de autocomplete functie er voor zorgde dat er op niet gewenste vakken data werd ingevuld. Met name bij lange formulieren zagen mensen dit niet en werd dit niet meer door de invuller gecorrigeerd. Door op de achtergrond mee te geven wat de invuller/browser in elk veld hoort in te vullen moet dit zijn opgelost.


Met deze update is de mogelijkheid toegevoegd om bij elk veld in je formulier aan te geven wat er nu precies automatisch ingevuld moet worden door de browser; de zogenaamde autocomplete attributen. Welke autocomplete attribuut je op welk veld toepast vind je hier. 

 

Hieronder zie je waar deze opties staan bij bijvoorbeeld een tekstveld.

 

 

Disclaimer

Onze websites worden gefaseerd voorzien van nieuwe code. Het kan zijn dat er om gebruik te kunnen maken van hierboven beschreven aanpassingen nog een update van je website nodig is. Mocht je één van de hierboven beschreven aanpassingen niet zien, neem dan contact met ons op. We gaan dan onderzoeken of we je website kunnen updaten, zodat het wel werkt.