Releasenotes

We updaten Snakeware.Cloud regelmatig en we voorzien je hier van informatie.

Changes

Valideer inschrijvingen e-mailadreslijst

Wanneer je CMS account de mogelijkheid heeft om nieuwsbrieven te versturen hebben we daar een mogelijkheid aan toegevoegd om de geadresseerden in de e-mailadreslijst te valideren. Deze functionaliteit wordt, door middel van een module, aangezet door het team van Snakeware en de website moet worden voorzien van de laatste code.

Als deze module aan staat kun je, door een nieuw artikel "Valideer-inschrijving link" toe te voegen aan de nieuwsbrief, de geadresseerden in een e-mailadreslijst de mogelijkheid bieden te bevestigen dat ze je nieuwsbrieven willen blijven ontvangen.  Na het versturen worden alle mailadressen in de mailadreslijst op "unconfirmed" gezet en zijn ze niet meer zichtbaar in je mailadreslijst. Pas als via de link wordt bevestigend wordt geantwoord, kan er weer een nieuwsbrief naar ze gestuurd worden.

 

 

 

Grootte van de bestandsmappen zichtbaar

Bij de bestandsbibliotheek is nu zichtbaar hoeveel data er in staat.

 

 

Taal van berichten in het CMS

Waar eerder de taal waarin het CMS ingesteld stond leidend was voor de taal van de berichten die vanuit het CMS werden verstuurd, is dat nu aangepast naar de setting van de gebruiker zelf. Daar moet bij worden aangetekend dat er voor elk account in het CMS je zelf een heel aantal van deze berichten aan kunt passen. Deze berichten vind je bij Inhoud > Berichten.

 

Het opslaan van reacties bij een formulier

Het tegelijk opslaan van meerdere reacties op formulieren, kan nu niet meer. Op deze manier kunnen we garanderen dat, wanneer er gebruik gemaakt wordt van een maximaal aantal reacties, de laatste persoon die nog wordt toegelaten ook echt de laatste is.

Fixes

Een aantal mensen meldde dat het bij hen niet lukte om sommige items uit de prullenbak te legen. Hier is een fix voor doorgevoerd.

 

Er is een fix doorgevoerd bij het tabje gebruik van een categorie. Het oogje en het pennetje werken daar nu weer zoals het hoort.

Disclaimer

Onze websites worden gefaseerd voorzien van nieuwe code. Het kan zijn dat er om gebruik te kunnen maken van hierboven beschreven aanpassingen nog een update van je website nodig is. Mocht je één van de hierboven beschreven aanpassingen niet zien, neem dan contact met ons op. We gaan dan onderzoeken of we je website kunnen updaten, zodat het wel werkt.