Friese Lightcurb, het platform voor beacons in het MKB, krijgt door een exclusieve samenwerking met het Brabantse 100% Lokaal

Het Friese Lightcurb, het platform voor beacons in het MKB, krijgt door een exclusieve samenwerking met het Brabantse 100% Lokaal nog meer de wind in de zeilen. Dit met betrekking tot de succesvolle uitrol van het innovatieve platform voor location based services, bestaande uit cloud manager, app en beacons. 100% Lokaal streeft voor 2015 naar minimaal 200 gemeenten in Nederland die van de producten en diensten van het Brabantse bedrijf en het Friese Lightcurb gebruik gaan maken. De samenwerking vertegenwoordigt hiermee een waarde van een half miljoen euro in 2015.

lees meer
Robert-Jan de Valk versterkt Snakeware

Snakeware heeft per 1 februari 2015 Robert-Jan de Valk (26) aan haar team toegevoegd. Robert-Jan studeert af aan de opleiding Small Business & Retail Management aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden en heeft een grote interesse in online marketing en technologie.

Het komende half jaar gaat Robert-Jan zich vanuit zijn studie en interesses als afstudeeropdracht bezig houden met het optimaliseren van de conversie op websites, met focus op het Hobson+1 effect.

lees meer
Snakeware hoofdsponsor van Amiga 30 jaar event

Dit jaar bestaat de ‘Commodore Amiga’ computer dertig jaar. Laat dit nu het multimedia computer platform zijn, waar het voor één van de directeur eigenaren van het twintig jarige Snakeware uit Sneek allemaal mee begon. Het bedrijf, dat vandaag de dag vele digitale producties realiseert op basis van haar eigen content management software, is trots op het feit dat zij hoofdsponsor is van het Europese Amiga30 evenement in Nederland. “Als klein jochie van ’n jaar of 12 zat ik te dromen achter mijn Amiga over de vele mogelijkheden die deze computer mij en de wereld bracht”, zegt Ate van der Meer van Snakeware. “Daar ontstond mijn droom om een gerenommeerd technologie bedrijf te willen bouwen, je kunt begrijpen hoe trots ik dan ook ben dat wij Amiga30 met ons bedrijf Snakeware - dat dit jaar zelf twintig wordt – sponsoren.”

lees meer
Steeds meer internationale opdrachtgevers voor Snakeware

Werken bij Snakeware betekent niet alleen werken in een moderne omgeving met innovatieve en creatieve collega’s. Je komt ook in aanraking met een diversiteit aan bedrijven uit verschillende landen.

lees meer
Nieuwste versie Snakeware CMS geheel cross channel en multi device beheer

Vanaf deze week migreert Snakeware al haar opdrachtgevers, met in totaal vele honderden sites, naar de jubileum versie van haar toonaangevende software voor het beheren van digitale media. De nieuwste versie van het Snakeware CMS, waarvan de eerste versie in 2000 geïntroduceerd werd, stelt marketeers in staat om unieke digitale ervaringen te creëren voor elk medium met een digitale component. Dit zijn naast het inrichten en beheren van websites steeds vaker apps, narrowcasting, webshops, maar ook print en toepassingen voor location based services door gebruik te maken van iBeacons. In 15 jaar tijd is continu aan Snakeware CMS doorontwikkeld. Al vele jaren behoort dit pakket voor het beheren van digitale media tot één van de meest veelzijdige en gebruiksvriendelijke in zijn soort in Nederland.

lees meer
Vakantie met overtuiging

Beter-uit, de grootste christelijke reisorganisatie van Nederland, heeft de eerste fase van haar vernieuwde boekingsplatform gelanceerd. Met de lancering van Beter-uit vakantieparken heeft een toegewijd team van Beter-uit en Snakeware de eerste responsive zoek & boek website gerealiseerd op basis van de reserveringssofware van Stratech.

 

lees meer
Snakeware viert in 2015 haar 20 jarig bestaan

SNEEK - Bureau voor digitale media Snakeware viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Sinds de oprichting op 27 maart 1995 zijn het nog altijd de oprichters van het oudste internetbureau van Noord Nederland zelf die, met hun team van toegewijde specialisten, elke dag op energieke wijze aan de diverse digitale producties werken. Het bruist dan ook van de ambitie. 

lees meer
Snakeware realiseert nieuwe DekaDrive bestel website

'Misschien wel de mooiste en slimste bestelwebsite van alle Nederlande supermarkten.' Stelt Uwsupermarkt.nl en de Levensmiddelenkrant spreekt over 'een duidelijke metamorfose'. Waar Jumbo vooral schreeuwt en niet acteert, laat het kleinere DekaMarkt gewoon zien hoe het moet: innoveren in gemak en beleving. Snakeware heeft samen met het team achter deze innovatieve site een jaar tijd geïnvesteerd om met dit uitgebalanceerde resultaat tussen beleving en technologie te komen. 

lees meer
Van klantgegevens tot reisverhalen

Dat consumenten hun vakantie tegenwoordig online boeken hoeven wij jullie niet meer te vertellen. Maar soms wordt de persoonlijke benadering online gemist. En op dat vlak kan de toerisme ondernemer nog een grote slag slaan.

 

lees meer
Logeren in de mooiste natuurgebieden

De drie natuurorganisaties van ons land (Natuurmonumenten, De12Landschappen & Staatsbosbeheer) hebben de krachten gebundeld en verhuren gezamenlijk hun vakantiewoningen onder het nieuwe label Buitenleven Vakanties. Snakeware realiseerde, op basis van Snakeware CMS en de boekingssoftware van Stratech, de website met bijzondere vakantiewoningen in de natuur. Van boswachterswoning tot landhuizen en kastelen. Iedere woning vertelt een eigen verhaal.

 

lees meer
User centered boekingsite Narvik HomeParcs leunt stevig op proven technology

Narvik HomeParcs, aanbieder van exclusieve vakantieparken in België en Nederland, heeft de afgelopen maanden in samenwerking met Stratech en Snakeware haar user centered boekingsplatform ontwikkeld.

 

lees meer
TEDxGroningen app van Alledaags succesvol voorbeeld van toepassen Lightcurb iBeacon platform

Afgelopen week bezochten 500 mensen TEDxGroningen. Een dag die in het teken stond van ideeën die het waard zijn om te delen. Er werden Ideeën van maar liefst 18 sprekers met net zoveel verhalen gedeeld met het publiek. Het ene verhaal veroorzaakte een glimlach, het andere kwam als een sneltrein binnen denderen. Alledaags uit Groningen creëerde een super relevante app waarbinnen het Lightcurb platform en iBeacons een centrale rol speelden. 

lees meer

Google heeft aangekondigd dat ze sites die goed leesbaar zijn op smartphones een label mee gaan geven in de zoekresultaten.

lees meer
Lightcurb iBeacon platform genomineerd voor Horecava Innoation Award 2015

Het gaat goed op innovatief gebied in de horeca. Maar liefst 151 innovaties werden ingestuurd om kans te maken op de felbegeerde Horecava Innovation Award 2015 (HIA). Een deskundige jury nomineerde 16 innovaties. Snakeware en Alledaags zijn enorm trots op het feit dat Lightcurb genomineerd is in de categorie Digital & Social Media. Maandag 12 januari 2015 worden op de Horecava in Amsterdam RAI de categoriewinnaars, overall winnaar en winnaar van de Karel de Vos Award bekendgemaakt.

lees meer
Estimote iBeacons werken uitstekend samen met het Lightcurb iBeacon platform

Hoe gaaf is het als Estimote, één van de wereldmarktleiders in iBeacon technology, een heel artikel wijdt aan het gebruik en gemak van Lightcurb iBeacon platform in combinatie met de Estimote iBeacons. Ja daar zijn wij bij Snakeware heel trots op. Ons iBeacon platform gaat de wereld over. In het voorbeeld met video dat Estimote gebruikt in het artikel wordt ingegaan op een praktijkcase op een school voor meisjes in Koeweit.

lees meer
Rijksuniversiteit Groningen gebruikt Lightcurb iBeacon platform & iBeacon app voor project Jouw energie van Morgen

Een lerares uit Koeweit laat zien hoe binnen de school gebruik gemaakt wordt van iBeacons. Dit door gebruik te maken van het Lightcurb iBeacon platform en de gratis Lightcurb iBeacon app van het Friese Snakeware. Ouders krijgen via de Lightcurb iBeacon app, die continu scant op de aanwezigheid van iBeacons, informatie wanneer ze aankomen op verschillende afdelingen van de school. Bijvoorbeeld relevante content wanneer ze een ouderavond bijwonen.

 

De schoolgaande kinderen  krijgen speciale webpagina’s met een filmpje, het lesrooster of het lesmateriaal van die dag te zien, op het moment dat zij in de buurt komen van de school of het lokaal. De lerares plaatste zelf een demonstratiefilmpje op het web om het gemak van het Lightcurb iBeacon platform en de gratis app aan te tonen. 

lees meer
Contact opnemen
organisatie*
naam*
e-mail*
bericht*
Vul hier niets in a.u.b.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.