Snakeware Cloud CMS.

Snakeware Cloud CMS is ontstaan in 1999. Snakeware biedt een saas contentmanagementsysteem (CMS) voor middelgrote en grote digitale producties. Het Snakeware Cloud CMS is flexibel, veelzijdig, headless en uiterst gebruiksvriendelijkheid. Snakeware Cloud CMS onderscheid zich, als sinds de intorductie van de software 1999 door zijn headless opbouw en scheiding van frontend, middleware en databases. Hierdoor is Snakeware Cloud CMS heel schaalbaar, makkelijk uitbreidbaar en middels de vele APi's en andere koppelvlakken heel goed te integreren met software en services van derden. Met Snakeware Cloud CMS kunnen gebruikers op echt gebruiksvriendelijke wijze de content van de site aanpassen en zijn de wijzigingen ook vooraf zichtbaar.

 

 

 

“Het schaalbare, flexibele en gebruiksvriendelijke Cloud CMS.”

Bij Snakeware Cloud CMS staat de gebruiker centraal

Snakeware Cloud CMS is gebaseerd op het idee dat de inhoud centraal moet staan en de site zich daarop moet aanpassen. Snakeware Cloud CMS bestaat uit een solide fundament met veel basis tooling en functies. De gebruiker of redacteur hoeft niet veel na te denken over styling, opmaak en presentatie en kan zich volledig foccusen op de content. Met Snakeware CLoud CMS bieden wij een contentmanagementsysteem dat de gebruiker ontzorgt. Of dit nu een marketeer, (ict)beheerder of MT lid is.

 

Het geïntegreerd samen laten smelten van merkidentiteit, content en data is het uitgangspunt voor een goede customer journey. Vanuit Snakeware Cloud CMS kan op afroep informatie worden doorgeplaatst op de verschillende media en devices, waaronder websites, webshops, intraneten, social media, digital signage en apps. In de juiste vorm, met de juiste functie en altijd relevant.

 

Integratie mogelijkheden.

Snakeware Cloud CMS is ontwikkeld met een open visie. Door gebruik te maken van open standaarden is Snakeware Cloud CMS een uitermate geschikt platform voor het realiseren van koppelingen met een grote verscheidenheid aan databronnen, zoals CRM-systemen, ERP-systemen (SAP, Navision), etc.

 

Modulair uitbreidbaar.

Het Snakeware Cloud content management systeem is modulair uitbreidbaar en heeft naast de uitgebreide standaard tooling en functionaliteit een groot aantal modules, plug-ins en widgets om de beheeromgeving geheel naar wens uit te breiden.

Meer weten over Snakeware Cloud CMS? Neem contact met ons op.