Sinds 1995 realiseren we samen met onze opdrachtgevers en partners digitale groei

Een digitale transformatie voor DekaMarkt

In een wereld waarin tijd schaars is en aandacht een kostbaar goed, heeft DekaMarkt de missie om aandacht te schenken aan alles wat ze doen: “Smakelijk eten”. Door de succesvolle digitale transformatie, blijft DekaMarkt trouw aan haar missie. Zowel online als offline.

Case ontdekken

Snakeware stimuleert het genereren van leads voor de ergonomische tilhulpen wereldwijd

Voor Dotec vergroten wij wereldwijd de online zichtbaarheid. Dotec is de marktleider in ergonomische tilhulpen. Gevestigd in Joure, maar levert over de hele wereld. De voornaamste uitdaging lag in de online zichtbaarheid vergroten. Wat begon met een focus op het verbeteren van SEO en website ontwikkeling, gevolgd door een verschuiving naar data-gedreven online marketing.

Case ontdekken

Logeer in de mooiste natuurgebieden en boek slim bij de boswachter

Staatsbosbeheer heeft met haar kampeerterreinen als motto beleven, beschermen en benutten. Door de kampeerterreinen een hernieuwde focus te geven en te ondersteunen met een gerichte digitale aanpak optimaliseren wij het rendement. Staatsbosbeheer heeft Snakeware gevraagd om de customer journey op gebruiksvriendelijke wijze te ondersteunen, om in te spelen op de veranderende behoefte van de kampeerder.

Case ontdekken

Meer dan 25 contentwebsites op één codebase

Door het gebruik van één single codebase transformeerde VMN Media zijn digitale aanpak en verbeterde daarmee de gebruikerservaring van honderdduizenden professionals. Door één codebase te gebruiken, zijn we in staat om de meer dan 25 contentwebsites altijd te voorzien van de nieuwste technologieën.

Case ontdekken

De toekomstbestendige webwinkel voor Poiesz Supermarkten

Poiesz Supermarkten, een familiebedrijf in het noorden van Nederland, begrijpt als de enige zelfstandige supermarktketen in de regio de lokale behoeften en cultuur. Hun missie? Het boodschappen doen leuker en makkelijker maken, zowel fysiek als digitaal. De unieke identiteit van Poiesz Supermarkten is succesvol vertaald naar een moderne webwinkel.

Case ontdekken

De innovaties van Movacolor brengen wij wereldwijd onder de aandacht bij de juiste doelgroep

Movacolor, Friese Onderneming van het Jaar 2023 opereert wereldwijd met doseer technologie via distributeurs, met de website als belangrijke ondersteuning. Met als uitdaging om via digitale transformatie meer grip op de markt te hebben. Proactief draagt Snakeware bij aan de groei van Movacolor naar een integrale digital partner in doseersystemen.

Case ontdekken

Sinds 1995 realiseren we samen met onze opdrachtgevers en partners digitale groei

Strategie
We verleggen grenzen, experimenteren en zijn constant opzoek naar nieuwe manieren om voorop te blijven lopen.
Design
Ons hart gaat sneller kloppen als we ons mogen inzetten om bedrijven te laten groeien en levens te verbeteren.
Development
Er is bij ons maar één regel: Je mag niet alleen werken. We delen onze kennis, prikkelen, motiveren en verbinden mensen.