Snakeware hoofdsponsor Berne iepenloftspul

Deze jaarlijks terugkerende theatervoorstelling door kinderen is al ruim 30 jaar een begrip in Friesland. De voorstelling, die in het voorjaar gemiddeld zes keer wordt opgevoerd door basisschoolkinderen uit de omgeving, trekt zo’n 750 bezoekers per keer. Tekst en muziek worden ieder jaar opnieuw gecomponeerd. Dit jaar speelt BIS ‘Lytse Pier en de flok fan it berneiepenloftmuseum’, een bewerking van de film 'A Night At a Museum'. De bezoekers worden in dit verhaal meegenomen naar het Kinderopenluchtmuseum yn Fuottenein. Een museum vol personages die betekenis hebben voor de Friese cultuur, Maar... er is iets aan de hand met dat Kinderopenluchtmuseum. Maar wat? Dat zie je in juni!

 

Focus op ontwikkeling van talent en sociaal evenwicht in de regio

Investeren in talent zit diepgeworteld in het DNA van Snakeware. Zowel binnen als buiten het bedrijf ondersteunen we al geruime tijd sport- en cultuurprojecten door middel van sponsoring en andere initiatieven. Denk hierbij aan het Frysk Jeugdorkest en diverse sportverenigingen. Daarnaast verzorgt Snakeware gastlessen op basisscholen, middelbare scholen en hogescholen.

 

“Het is voor ons van groot belang om kinderen kennis te laten maken met de maatschappij, met name op het gebied van sport, spel en kansen op de arbeidsmarkt. We besteden hier veel aandacht aan en maken zowel geld als tijd vrij. De vaak enorm positieve reacties van deze talenten bezorgen ons een grote glimlach”, aldus Anne Jaap Strikwerda. Wij voelen een sterke verbondenheid met de regio en dragen daarom graag bij aan de ontwikkeling van BIS.

 

Ate van der Meer voegt toe: “We geloven sterk in de toekomst van de jeugd en begrijpen als geen ander het belang van het aantrekken van nieuw talent voor Snakeware. Dit geldt uiteraard ook voor de culturele sector. Daarom dragen we graag bij aan het BIS en aan de ontwikkeling en het plezier van de kinderen uit Súdwest-Fryslân.”