Snakeware CMS

Sinds 1999 zijn wij ontwikkelaar van het flexibele web content management systeem Snakeware CMS. Wij bieden het enige geïntegreerde experience management platform: Content, data, commerce en interactie op elk device in één oplossing.

Snakeware experience

Snakeware is bekend om haar flexibele web content management systeem. Al meer dan 17 jaar worden wij door onze grote groep opdrachtgevers gewaardeerd om de kracht, eenvoud en flexibiliteit van deze software. Tegenwoordig betekent gebruiksvriendelijk content management meer dan het bewerken en publiceren van content zoals tekst, afbeeldingen en andere media. Daarom bieden wij met Snakeware CMS het enige geïntegreerde experience management platform: Content, data, commerce en interactie op elk device in één oplossing. Hiermee kunt u de complete end-to-end klantervaring organiseren.

 

Modulair uitbreidbaar

Snakeware CMS is modulair uitbreidbaar en heeft naast de uitgebreide standaard functionaliteit een groot aantal modules om de beheeromgeving geheel naar wens uit te breiden

Integratie mogelijkheden

Snakeware is ontwikkeld met een open visie. Door gebruik te maken van vele open standaarden is Snakeware CMS een uitermate geschikt platform voor het realiseren van koppelingen met een grote verscheidenheid aan data bronnen, zoals CRM-systemen, reserveringssystemen etc.

 

“It’s our mission to create the most appealing environment.”

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.