Onderscheid jezelf met een *unieke* zoek & boek website
Recreatiesector

Onderscheid jezelf met een unieke zoek & boek website

Maak het verschil met een unieke gebruiksvriendelijke website en bindt gasten aan je die passen bij jouw identiteit. Wij ontwikkelen en optimaliseren samen met jou aan de perfecte funnel om boekingen binnen te laten stromen.


Integratie boekingssoftware
Booking Experts
Mews
Maxxton
Bookzo
Recranet
Campingcare
Staat jouw boekingssoftware er niet tussen? Laat het onsweten

De oplossing voor als je net wat méér wilt

Optimaliseer de efficiëntie en conversie van je boekingsplatform in de recreatiesector. We koppelen met divere boekingssoftware en zijn volledig onafhankelijk. Wil jij méér dan standaard? Laten we dan met elkaar in gesprek gaan.

API Icon.jpg

API Integratie

API integratie met de door jou gekozen boekingssoftware.
Mulit-Park Icon.jpg

Multi-park

Geoptimaliseerd voor oplossingen met meerdere parken. Maak eenvoudig duplicaten voor verschillende merken, wat resulteert in een sterke branding en een consistente uitstraling.
Dynamisch Icon.jpg

Dynamisch

Design en funnel ingericht op jouw gast, waardoor ze perfect aansluiten bij jouw identiteit.

Accelereer met doorlopende optimalisaties

Optimaliseer de efficiëntie en conversie van je boekingsplatform in de recreatiesector door CRO toe te passen. Laten we de resultaten bespreken en snel schakelen door het bespreken van groeiplannen op basis van de resultaten.

Wij integreren jouw boekingssysteem en passen daar een maatwerk website op

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en ondersteunen van geavanceerde zoek- en boekwebsites. Nu introduceren we met trots SPARC een volledig premium pakket voor websites, zoekfunctionaliteit en boekingssystemen op basis van een volledige (content) API-integratie. 

Integratie Sparc 2

Eenvoudig landingspagina's maken voor campagnes

In tegenstelling tot de standaard one-size-fits-all aanpak van veel CMS-platformen, wordt ons CMS op maat gemaakt voor individuele opdrachtgevers. Elk detail, van functionaliteit tot gebruikerservaring, wordt nauwgezet ontworpen en aangepast aan de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten. Met een schaalbaar systeem, uitmuntend CMS en flexibele uitbreidingsmogelijkheden bieden we een oplossing die perfect aansluit bij de unieke eisen van elk project.

SPARC Landingspagina cms

Een maatwerk funnel passend voor elk type bezoeker

Een one-size-fits-all aanpak werkt niet meer. Elk type bezoeker heeft unieke behoeften en verwachtingen. Daarom is het creëren van een maatwerk funnel essentieel. Deze gepersonaliseerde aanpak zorgt ervoor dat elke bezoeker, ongeacht hun achtergrond of intentie, de optimale ervaring beleeft en effectief wordt begeleid naar conversie.

 CJ2

Til de online-ervaring van je klant naar een hoger niveau

SPARC biedt een scala aan onderscheidende mogelijkheden die elk aspect van jouw online parkbeheer transformeren.
Met een intuïtieve Zoek & Boek, real-time beschikbaarheidsinzicht, volledige contentintegratie en maatwerk, levert ons platform sterke branding via het Snakeware CMS. Uitstekende prestaties op webcore-vitals garanderen een naadloze online parkbeheerervaring.

BeschikbaarheidPrijs

Ontdek de kracht van SPARC

Ontdek hoe SPARC jouw organisatie kan transformeren.

 

Onze gratis whitepaper biedt je:

 

  1. Inzicht in wat SPARC je kan opleveren
  2. Voorbeelden van toepassingen van SPARC
  3. Essentiële overwegingen bij het kiezen van een PMS en CMS

 

Download uw gratis whitepaper
EBOOKSPARC

Vraag nu een SPARC demo aan