Een verfrissende online winkelervaring voor dé supermarkt van het Noorden

Opdrachtgever Poiesz Supermarkten
Sector Retail
Services UX/UI design Front-end development Strategie Back-end development

De uitdaging

Het Noorden is een bijzonder stukje Nederland. Met weidse natuur, rijke cultuur en eigen gebruiken en taal. Dit alles vertaalt zich in Poiesz. Een familiebedrijf dat ruim 100 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Poiesz is de enige zelfstandige supermarktketen van het Noorden en daardoor weten ze wat er leeft en speelt in de regio. Ze maken het boodschappen doen leuker en makkelijker door in hun 72 winkels een passend assortiment te voeren met alles wat dagelijks nodig is. Aan Snakeware werd de uitdaging voorgelegd om dit te vertalen naar een webwinkel, zodat Poiesz ook hiermee super kan zijn.

Bestel uw boodschappen online bij Poiesz
Vandaag vóór 23.00 uur besteld, morgen bezorgd of ophalen

Geoptimaliseerd voor een naadloze ervaring op verschillende kanalen en apparaten.

Door de toegankelijke en flexibele PWA die is ontwikkeld voor Poiesz Supermarkten kunnen alle klanten eenvoudig, overzichtelijk en snel hun boodschappen doen. De site past zich aan naar een app of webpagina, afhankelijk van het apparaat dat wordt gebruikt.

Elke week super voordeel
Puur Voordeel, Puur Poiesz

Met de PWA hebben we een marktconforme en toekomstbestendige webwinkel waar we trots op zijn.

Sander Abma, E-commerce manager Poiesz Supermarkten

Samen met Poiesz ontdekken we al ruim 11 jaar digitale groei

Snakeware en Poiesz Supermarkten hebben al ruim 11 jaar een nauwe samenwerking op het gebied van digitale innovatie. Deze samenwerking is gebaseerd op betrokkenheid, openheid en een intensieve samenwerkingscultuur. Het flexibele karakter van Snakeware en het proactieve gedrag van beide bedrijven in Sneek zorgen ervoor dat ze regelmatig bij elkaar over de vloer komen en snel kunnen schakelen. Ze hebben korte communicatielijnen, handelen met snelheid en werken met veel energie samen.

 

Deze dynamische manier van werken stelt Poiesz Supermarkten en Snakeware in staat om snel in te spelen op nieuwe ontwikkelingen in de retailmarkt. Ze versterken elkaar en zorgen ervoor dat de groeiende supermarktketen haar uitbreiding via het vernieuwde online platform optimaal kan benutten. De flexibiliteit van Snakeware draagt bij aan het soepele verloop van de samenwerking en het realiseren van online vernieuwing.

 

Dankzij deze prettige en goed functionerende samenwerking kunnen Poiesz Supermarkten en Snakeware blijven streven naar het leveren van een uitstekende digitale ervaring aan de klanten van Poiesz Supermarkten. De wendbaarheid en energieke aanpak van Snakeware zijn essentiële factoren die bijdragen aan het succes en de effectiviteit van de gezamenlijke inspanningen.

Meer weten?
CCO
Ate van der Meer
Rockstars
Test Engineer
Keith Zwaan
Front-end Developer
Remco Herrema
Front-end Developer
Remco van Slooten
Senior Information Analyst
Rob Douma
Software Engineer
Jasper de Jong
Software Engineer
Bradley Gerrits
Software Engineer
Thom Koenders
UX/UI Designer
Robin Berendsen
Creative Director
Jan Hein Plinsinga
Senior Project Manager
Stefan van Ruiten