Snakeware blikt terug op een succesvolle beurs

Snakeware, de website, zoek & boek en conversie expert

Vorige week dinsdag tot en met donderdag vond de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg plaats. Dit is dé beurs in de Benelux waar vele professionals uit de recreatiebranche elkaar treffen en zakendoen. Een team van Snakeware was op aanraden van onze partner Stratech dit jaar voor het eerst aanwezig en wel met een bescheiden stand op plaats 433. Het was sowieso alweer zo’n 10 jaar geleden dat we op een vakbeurs stonden, dus het voelde weer echt als een nieuwe start: nieuwe avonturen en nieuwe kansen! We hebben vooral genoten van de dynamiek die een beurs met zich meebrengt en kijken terug op een succesvolle beursdeelname.

 

 

Ons team heeft leuke gesprekken gevoerd met vertrouwde opdrachtgevers en daarnaast met veel potentiële relaties en opdrachtgevers kennis mogen maken. Van al deze gesprekken kregen wij enorm veel energie, wij zien mooie kansen om samen groei te ontdekken en wij hebben nu al besloten om volgend jaar weer aanwezig te zijn op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg.

 

De vele bezoekers zijn bij onze stand bijgepraat over onze data gedreven marketing- en bedrijfsconcepten, ecosysteem van betrouwbare software en diensten voor de reactiebranche. Dit doen wij onder andere met betrouwbare partners zoals Stratech, Maxxton, Mews, Bookzo, Gloobus en bijvoorbeeld vele payment providers. Wij leveren al ruim 27 jaar kwaliteit door middel van maatwerk en dat doen wij met bijna 60 gepassioneerde experts. Naast recreatie zijn we als expert in digital ook actief voor vele partijen in de foodretail, media en zorg.

 

 

 

Kortom, Snakeware blikt terug op een fantastische beurs en zoals gezegd keren wij volgend jaar zeker terug in Hardenberg. Dan met een grotere stand, waar we meer van onze producten en diensten op het gebied van marketing front-end websites, innovatieve zoek- en boek toepassingen en innovatieve ontwikkelingen, waaronder onze eigen software en integratie met derden, zullen laten zien.

 

Wij danken de bezoekers, opdrachtgevers en potentiële relaties voor het bezoeken van onze stand en het delen van ontwikkelingen.

 

Wil je met ons van gedachten wisselen over de ervaringen op de beurs, onze leuke gesprekken of gewoon na het lezen van deze blog? Waarmee kunnen wij jouw organisatie laten groeien? Neem dan nu contact op, wij komen graag vrijblijvend kennis maken en uiteraard ben je ook van harte welkom in ons Gashouder clubhuis in Sneek. De koffie staat altijd klaar!