Snakeware wederom trotse sponsor van Oerol

Snakeware is verheugd aan te kondigen dat we opnieuw het Oerol Festival sponsoren, een viering van kunst, theater en muziek op het prachtige eiland Terschelling! Als toonaangevende digital partner heeft Snakeware een speciale Oerol-editie van haar digitale schermapplicatie ontwikkeld, die onder andere te zien zal zijn op het festivalterrein en in de haven. Deze interactieve schermen zullen het laatste nieuws, relevante programma-informatie en zelfs "lokroepjes" presenteren - korte berichtjes die Oerol-bezoekers via SMS of WhatsApp kunnen versturen en die onderaan het scherm worden weergegeven. Het is een leuke en interactieve manier om in contact te komen met andere festivalgangers!


Het Oerol Festival vindt plaats van 7 tot en met 16 juni en transformeert het hele eiland in één bruisend Festivalhart. Stel je voor dat je het pittoreske Terschelling verkent terwijl je je onderdompelt in eindeloos entertainment. Of je nu een muziekliefhebber bent, een theaterliefhebber, of gewoon op zoek bent naar een uniek avontuur, het Oerol Festival biedt voor ieder wat wils.

 

We zijn verheugd dat de festivalorganisatie na het succes van de vorige editie ons opnieuw heeft benaderd om onze bewezen en flexibele software toe te passen, dezelfde software die al met succes wordt gebruikt bij onder andere Rederij Doeksen in hun terminals en op hun schepen, om een oplossing te bieden voor de festivalbezoekers. Met onze software kunnen de communicatiemedewerkers van Oerol snel en eenvoudig alle benodigde informatie verzamelen en publiceren. Hierdoor is belangrijke informatie zoals programma-updates, aankomst- en vertrektijden, en andere relevante details direct beschikbaar en overzichtelijk, zowel bij de haven als op het festivalterrein, aldus accountmanager Anne Jaap Strikwerda.

 

Ate van der Meer, CEO van Snakeware, vult aan: "Het Oerol Festival is een fantastisch evenement waar creativiteit en beleving samenkomen. We zijn enthousiast om onze expertise in te zetten en samen te werken met de getalenteerde professionals achter de schermen. Met onze digitale schermen streven we ernaar de bezoekers een unieke en dynamische ervaring te bieden, waardoor ze nog intenser kunnen genieten van alles wat Oerol te bieden heeft."
Headerfoto uit persmap Oerol - © Marleen Annema